wuja

Łapię chwile ulotne jak ulotka ;) #wuja

Łapię chwile ulotne jak ulotka ;) #wuja

Alhamdulillah...rezeki hari ini,tq customer tersayang😘😘😘 #jrm #jamuratumalaya #wuja #mustanir #putiktelaga dara #kopiratu #royalv

Alhamdulillah...rezeki hari ini,tq customer tersayang😘😘😘 #jrm #jamuratumalaya #wuja #mustanir #putiktelaga dara #kopiratu #royalv

🌼KEBAIKAN WUJA PINKISH🌼
.
Wuja Pinkish sangat banyak manfaatnya membantu mengatasi merawat masalah kulit & 
mata antara lainnya seperti :  Mencerahkan kulit.
 Melembapkan kulit
 Menjana sel-sel kulit baru
 Membantu masalah insomnia
 Melawaskan pembuangan air besar dan kecil
 Mengurangkan berat badan
 Memberi tenaga tambahan  Mecerahan bawah mata/ menghindari  rabun
 Mengurangkan tekanan
 Melancarkan peredaran darah
 Sesuai untuk wanita mengandung &menyusukan anak
 Antioksidan
 Anti penuaaan  Menegangkan kulit
 Menghilangkan kesan parut
 Memulihkan wajah akibat tersalah penggunaan kosmetik yang berbahaya
 Menyah toksin kulit.
 Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
 Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
 Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
 Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah
.
_*Siapa yang elok diamalkan..? WUJA PINKISH*_ • Lelaki & Wanita.
• Kanak-kanak berusia 10 tahun ke atas.
• Sesuai untuk wanita hamil.
• Ibu mengandung (Pastikan bayi berumur  5 bulan dan ke atas).
• Ibu menyusu.
• Period (sebab masa perempuan tengah period, hormon akan mengalami perubahan sedikit,  kadar serapan bahan yang terkandung dalam  WUJA PINKISH akan menurun).
• Baru sahaja selepas mengambil ubat (jika ingin consume WUJA PINKISH ini, boleh, tetapi perlu dijarakkan pengambilannya selama 2 hingga 3 jam). *** NOTE :*
Penyakit kencing manis tidak digalakkan mengambil wuja pinkish
_*Amalan untuk kesan lebih cepat :*_
.
1. Tuangkan 1 paket terus ke  bawah lidah (lebih baik penyerapannya pada badan).
2. Kemam dan biarkan sebentar  hingga cair dalam mulut.
3. Sebaiknya pengambilan pada waktu malam.
4. Boleh diambil 1 ke 2 paket dalam sehari.
5. Amalkan air putih sekurang-kurang 3 liter sehari.
6. Elakkan pengambilan minuman bercafein dan berkarbonat
.
Isian : 4 gram x 15 paket
.
www.wasap.my/60193451442 💃
.
#wuja #wujapinkish #wujapinkishjrm #wujapinkishberseriseri #jualmurah #jualanhebatmalaysia #originalproduk #jamuratumalaya #kedaikecantikan #visitmyig #malaysianig #online #lelongmurah #bazaaronline #bazarpaknil #produkkecantikanmurah #kosmetikmura

🌼KEBAIKAN WUJA PINKISH🌼 . Wuja Pinkish sangat banyak manfaatnya membantu mengatasi merawat masalah kulit & mata antara lainnya seperti :  Mencerahkan kulit.  Melembapkan kulit  Menjana sel-sel kulit baru  Membantu masalah insomnia  Melawaskan pembuangan air besar dan kecil  Mengurangkan berat badan  Memberi tenaga tambahan  Mecerahan bawah mata/ menghindari rabun  Mengurangkan tekanan  Melancarkan peredaran darah  Sesuai untuk wanita mengandung &menyusukan anak  Antioksidan  Anti penuaaan  Menegangkan kulit  Menghilangkan kesan parut  Memulihkan wajah akibat tersalah penggunaan kosmetik yang berbahaya  Menyah toksin kulit.  Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri  Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat  Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat  Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah . _*Siapa yang elok diamalkan..? WUJA PINKISH*_ • Lelaki & Wanita. • Kanak-kanak berusia 10 tahun ke atas. • Sesuai untuk wanita hamil. • Ibu mengandung (Pastikan bayi berumur 5 bulan dan ke atas). • Ibu menyusu. • Period (sebab masa perempuan tengah period, hormon akan mengalami perubahan sedikit, kadar serapan bahan yang terkandung dalam WUJA PINKISH akan menurun). • Baru sahaja selepas mengambil ubat (jika ingin consume WUJA PINKISH ini, boleh, tetapi perlu dijarakkan pengambilannya selama 2 hingga 3 jam). *** NOTE :* Penyakit kencing manis tidak digalakkan mengambil wuja pinkish _*Amalan untuk kesan lebih cepat :*_ . 1. Tuangkan 1 paket terus ke bawah lidah (lebih baik penyerapannya pada badan). 2. Kemam dan biarkan sebentar hingga cair dalam mulut. 3. Sebaiknya pengambilan pada waktu malam. 4. Boleh diambil 1 ke 2 paket dalam sehari. 5. Amalkan air putih sekurang-kurang 3 liter sehari. 6. Elakkan pengambilan minuman bercafein dan berkarbonat . Isian : 4 gram x 15 paket . www.wasap.my/60193451442 💃 . #wuja #wujapinkish #wujapinkishjrm #wujapinkishberseriseri #jualmurah #jualanhebatmalaysia #originalproduk #jamuratumalaya #kedaikecantikan #visitmyig #malaysianig #online #lelongmurah #bazaaronline #bazarpaknil #produkkecantikanmurah #kosmetikmura

Assalamualaikum wbt. .
Kebaikan pengambilan Wuja Pinkish!
.
Tak cuba tak tahu kesannya kan?
.
#jrm #bondarozitaibrahim #bondarozita #wuja #wujapinkish #royalv #aurainsta

Assalamualaikum wbt. . Kebaikan pengambilan Wuja Pinkish! . Tak cuba tak tahu kesannya kan? . #jrm #bondarozitaibrahim #bondarozita #wuja #wujapinkish #royalv #aurainsta

Z najlepszym wujaszkiem 😊👌#renaultsport #clio #wuja

Z najlepszym wujaszkiem 😊👌#renaultsport #clio #wuja

Ramai yang tanye hanis..
Makan #wuja leh putih pinkish ke??.
.
.
Speecless jap..
..
Jujurnya.. setiap orang yang ambk wuja kesan dia berbeza even manfaat dlm 1 kotak wuja adalah sama. SEBAB?
Penerimaan body kite lain2. Kalo yang mudah tu, mmg sangat cepat kesan dia. Mkn sekotak dah pinkish.
Tapi macam hanis ni, dh beranak pinak. Mmg lamabtlah kesan dia.
Nak kena betulkan hormon lah #royalv.
Pastu body banyak toksin lagi.
.
Jadi apa yang hanis nmpk hmpr 4 kotak ambk wuja..
YES.. ramvut mmg kurang gugur n skin moist je.
TAPI

Bak putih pinkish tu lom nampak kesan lagi lah..agak nye kena mkn 10kotak kot.
.
.
Sape yang first time nak try wuja. Grab this promo hingga ahad.. HANYA RM 45.00 sahaja
Bese harga jual RM 50.00
..
..
Nak tahu cmn hanis amal, jom wasap 📲017.651.7858
📲017.651.7858
📲017.651.7858
#
#wujapinkish #jrm #jamuratumalaya #cod #puchong #putrajaya #cyberjaya #klcc #equinepark #posdaily

Ramai yang tanye hanis.. Makan #wuja leh putih pinkish ke??. . . Speecless jap.. .. Jujurnya.. setiap orang yang ambk wuja kesan dia berbeza even manfaat dlm 1 kotak wuja adalah sama. SEBAB? Penerimaan body kite lain2. Kalo yang mudah tu, mmg sangat cepat kesan dia. Mkn sekotak dah pinkish. Tapi macam hanis ni, dh beranak pinak. Mmg lamabtlah kesan dia. Nak kena betulkan hormon lah #royalv. Pastu body banyak toksin lagi. . Jadi apa yang hanis nmpk hmpr 4 kotak ambk wuja.. YES.. ramvut mmg kurang gugur n skin moist je. TAPI Bak putih pinkish tu lom nampak kesan lagi lah..agak nye kena mkn 10kotak kot. . . Sape yang first time nak try wuja. Grab this promo hingga ahad.. HANYA RM 45.00 sahaja Bese harga jual RM 50.00 .. .. Nak tahu cmn hanis amal, jom wasap 📲017.651.7858 📲017.651.7858 📲017.651.7858 # #wujapinkish #jrm #jamuratumalaya #cod #puchong #putrajaya #cyberjaya #klcc #equinepark #posdaily

Assalamualaikum wbt. Salam Jumaat Barokah buat semua.  Semoga segala urusan dipermudahkan.  Amiin Ya Rabb,  Ya Mujib. 
#jrm #jrmshop #jamuratumalayasepang #jamuratumalayashop #kurmadhuha #bondarozita #bondarozitaibrahim #kopiratu #hotoilmelongamara #wuja #wujapinkish

Assalamualaikum wbt. Salam Jumaat Barokah buat semua. Semoga segala urusan dipermudahkan. Amiin Ya Rabb, Ya Mujib. #jrm #jrmshop #jamuratumalayasepang #jamuratumalayashop #kurmadhuha #bondarozita #bondarozitaibrahim #kopiratu #hotoilmelongamara #wuja #wujapinkish

#wuja cypek chciał zdj wiec się zgodziłem 😂

#wuja cypek chciał zdj wiec się zgodziłem 😂

Assalamualaikum,
Kita lanjer sikit testimoni #WUJA PINKISH kat korang😍

Ni lah masa kalau korang nak try...
🚩#jomgrab promosi wuja cuma rm45 sehingga Ahad 18.02.18 📶 Hubungi kami #team_jutawan_bonda_pahang di talian 0199797933 atau 0109640036 untuk info lanjut. 📶 Intai ruangan komen untuk info #pengedar_team_jutawan_bonda_pahang berhampiran anda💞

Assalamualaikum, Kita lanjer sikit testimoni #WUJA PINKISH kat korang😍 Ni lah masa kalau korang nak try... 🚩#jomgrab promosi wuja cuma rm45 sehingga Ahad 18.02.18 📶 Hubungi kami #team_jutawan_bonda_pahang di talian 0199797933 atau 0109640036 untuk info lanjut. 📶 Intai ruangan komen untuk info #pengedar_team_jutawan_bonda_pahang berhampiran anda💞

Jgn lupa temankn bonda di IKIM jam 11.15am.. bonda kongsikn kebaikan wuja dn kopi ratu.. bonda dh rakam siap2 utk followers bonda.. Utara 89.0.. Kelantan 89.8.. Lembah Klang 91.5.. Johor 106.2.. Ipoh/Penang/Negeri Sembilan 102.7.. Melaka/muar 89.5.. Kota Kinabalu 93.9.. Kucing 93.7.. Kuala Terengganu 100.2..
atau streaming online di www.ikimfm.my

#JRMklang#promosijrm#JRMrantaupanjangklangcod#JRMkg.delekcod#JRMsementaklangcod#kopiratu#wuja#JRMmurah

Jgn lupa temankn bonda di IKIM jam 11.15am.. bonda kongsikn kebaikan wuja dn kopi ratu.. bonda dh rakam siap2 utk followers bonda.. Utara 89.0.. Kelantan 89.8.. Lembah Klang 91.5.. Johor 106.2.. Ipoh/Penang/Negeri Sembilan 102.7.. Melaka/muar 89.5.. Kota Kinabalu 93.9.. Kucing 93.7.. Kuala Terengganu 100.2.. atau streaming online di www.ikimfm.my #JRMklang#promosijrm#JRMrantaupanjangklangcod#JRMkg.delekcod#JRMsementaklangcod#kopiratu#wuja#JRMmurah