rambutpanjang

Khasiat Vitamin Pro B5 utk rambut
.

Vitamin B5 mambantu Merangsang Pertumbuhan Rambut. 
Dengan manfaat vitamin B5 yang cukup, dapat mencegah  penuaan pada rambut (beruban) dan merangsang pertumbuhan rambut menjadi lebih kuat dan lebih cepat panjang.
.
#shampoosantan
#wonderhairoil
#myhomelabshampoosantan #shampoosantanviral #shampoohomemade #shampoomurah #shampooorganik #rambutgugur #kelemumur #rambutgatal #rambutkering #rambutbercabang #rambutcantik #rambutlebat #rambutberkilat #rambutrosak #masalahrambut #kulitkepalagatal #rambutpanjang #rambutberuban #rambutlembut #rambutbotak #rambutkusut #rambutberbuah #rambutsihat #rambutnipis #rambutsubur #rambutkuat #rambutberminyak #teamamoi

Khasiat Vitamin Pro B5 utk rambut . Vitamin B5 mambantu Merangsang Pertumbuhan Rambut. Dengan manfaat vitamin B5 yang cukup, dapat mencegah penuaan pada rambut (beruban) dan merangsang pertumbuhan rambut menjadi lebih kuat dan lebih cepat panjang. . #shampoosantan #wonderhairoil #myhomelabshampoosantan #shampoosantanviral #shampoohomemade #shampoomurah #shampooorganik #rambutgugur #kelemumur #rambutgatal #rambutkering #rambutbercabang #rambutcantik #rambutlebat #rambutberkilat #rambutrosak #masalahrambut #kulitkepalagatal #rambutpanjang #rambutberuban #rambutlembut #rambutbotak #rambutkusut #rambutberbuah #rambutsihat #rambutnipis #rambutsubur #rambutkuat #rambutberminyak #teamamoi

SHAMPOO SANTAN bebas dari bahan kimia merbahaya dan di perbuat dari bahan2 semulajadi seperti: .
- Santan kelapa
- Minyak kelapa
- Minyak oren
- Minyak rosemary - Vitamin E & B5
.
Sebab tu #shampoosantan sesuai di gunakan dari kanak-kanak seawal 6 bulan dan ke atas.
.
Shampoo Santan hanya dibuat bila ada tempahan. Jadi ianya sentiasa FRESH. ๐Ÿ’ฏNatural!! .
Bagi yang ada masalah rambut seperti RAMBUT GUGUR, KELEMUMUR, MASALAH KULIT KEPALA memang sesuai sangat guna #shampoosantan. Merawat rambut sambil mencantikkan rambut secara semulajadi gitu.
.
Rambut tebal, hitam dan berkilat. Jom tukar shampoo.....
Beli sekarang untung taw.....
Bayar je harga lama, dapat free 50 ml. Untung ke untung sangat?
.
Cepat dptknnya hari ini..
๐Ÿ“ฒ01121693826@klik bio
.
#shampoosantan
#wonderhairoil
#myhomelabshampoosantan #shampoosantanviral #shampoohomemade #shampoomurah #shampooorganik #rambutgugur #kelemumur #rambutgatal #rambutkering #rambutbercabang #rambutcantik #rambutlebat #rambutberkilat #rambutrosak #masalahrambut #kulitkepalagatal #rambutpanjang #rambutberuban #rambutlembut #rambutbotak #rambutkusut #rambutberbuah #rambutsihat #rambutnipis #rambutsubur #rambutkuat #rambutberminyak #teamamoi

SHAMPOO SANTAN bebas dari bahan kimia merbahaya dan di perbuat dari bahan2 semulajadi seperti: . - Santan kelapa - Minyak kelapa - Minyak oren - Minyak rosemary - Vitamin E & B5 . Sebab tu #shampoosantan sesuai di gunakan dari kanak-kanak seawal 6 bulan dan ke atas. . Shampoo Santan hanya dibuat bila ada tempahan. Jadi ianya sentiasa FRESH. ๐Ÿ’ฏNatural!! . Bagi yang ada masalah rambut seperti RAMBUT GUGUR, KELEMUMUR, MASALAH KULIT KEPALA memang sesuai sangat guna #shampoosantan. Merawat rambut sambil mencantikkan rambut secara semulajadi gitu. . Rambut tebal, hitam dan berkilat. Jom tukar shampoo..... Beli sekarang untung taw..... Bayar je harga lama, dapat free 50 ml. Untung ke untung sangat? . Cepat dptknnya hari ini.. ๐Ÿ“ฒ01121693826@klik bio . #shampoosantan #wonderhairoil #myhomelabshampoosantan #shampoosantanviral #shampoohomemade #shampoomurah #shampooorganik #rambutgugur #kelemumur #rambutgatal #rambutkering #rambutbercabang #rambutcantik #rambutlebat #rambutberkilat #rambutrosak #masalahrambut #kulitkepalagatal #rambutpanjang #rambutberuban #rambutlembut #rambutbotak #rambutkusut #rambutberbuah #rambutsihat #rambutnipis #rambutsubur #rambutkuat #rambutberminyak #teamamoi

Kalau kau matang,kau tahu ape maksud menghargai,bukan suka2 datang, suka2 pergi๐Ÿ’ƒ #guccigang #rambutpanjang #rindukenanglama #gambarharini

Kalau kau matang,kau tahu ape maksud menghargai,bukan suka2 datang, suka2 pergi๐Ÿ’ƒ #guccigang #rambutpanjang #rindukenanglama #gambarharini

โฃ๏ธโฃ๏ธ๐Ÿ‘’๐Ÿ’Longhair always make a woman feeling Feminine & Beautiful ♥๏ธ๐Ÿ’œ#longhair #hairextensions #susihairmakeup #brownhair #rambutpanjang #rambutextention #

โฃ๏ธโฃ๏ธ๐Ÿ‘’๐Ÿ’Longhair always make a woman feeling Feminine & Beautiful โ™ฅ๏ธ๐Ÿ’œ#longhair #hairextensions #susihairmakeup #brownhair #rambutpanjang #rambutextention #

Aku macam laaa macam rindu dengan rambut panjang.. Macam je.. And macam laaa macam nak kurus runcing balik macam ni laaa.. MACAM JE.. ๐Ÿ˜’๐Ÿ˜… #macamje #rindu #rambutpanjang #hashtagpalingsikit #okbai

Aku macam laaa macam rindu dengan rambut panjang.. Macam je.. And macam laaa macam nak kurus runcing balik macam ni laaa.. MACAM JE.. ๐Ÿ˜’๐Ÿ˜… #macamje #rindu #rambutpanjang #hashtagpalingsikit #okbai

Guarantee 100% Real human hair! ๐Ÿ‘‰Tidak kusut walaupun sudah dicuci
๐Ÿ‘‰Rambut sehat tidak kering
๐Ÿ‘‰Bisa Dicatok suhu berapapun
๐Ÿ‘‰Bisa Diwarna
๐Ÿ‘‰Bisa Dicurly
๐Ÿ‘‰Bisa Dismoothing 
Harga extension super/100 helai
30cm: 210.000
40cm : 260.000
50cm : 310.000
60cm : 360.000
70cm : 460.000
80cm : 510.000

Jumbo 
30cm : 500.000
40cm : 550.000
50cm : 600.000
60cm : 650.000
70cm : 750.000 
80cm : 800.000 
Line: hellohair2
WA : 0852 8800 2888 
#hairextensions #rambutsambung #rambutextensions #rambutasli #rambutmanusiaasli #rambutmanusia #humanhair #rambutpanjang #rambutpalsu #rambut #jualhairextension #jualhairextensions #jualrambut #salonmanado #jualrambutasli #jualrambutmanusia #jualrambutsambung #jualrambutsambungan #rambutmurah #rambutaslimurah #jualwig #salonjogja #supplierrambut #supplierrambutasli #supplierrambutsambungan #supplierhairextensions #hairextensionsmurah #rambutsambungmurah #rambutsambungjogja #rambutsambungjakarta

Guarantee 100% Real human hair! ๐Ÿ‘‰Tidak kusut walaupun sudah dicuci ๐Ÿ‘‰Rambut sehat tidak kering ๐Ÿ‘‰Bisa Dicatok suhu berapapun ๐Ÿ‘‰Bisa Diwarna ๐Ÿ‘‰Bisa Dicurly ๐Ÿ‘‰Bisa Dismoothing Harga extension super/100 helai 30cm: 210.000 40cm : 260.000 50cm : 310.000 60cm : 360.000 70cm : 460.000 80cm : 510.000 Jumbo 30cm : 500.000 40cm : 550.000 50cm : 600.000 60cm : 650.000 70cm : 750.000 80cm : 800.000 Line: hellohair2 WA : 0852 8800 2888 #hairextensions #rambutsambung #rambutextensions #rambutasli #rambutmanusiaasli #rambutmanusia #humanhair #rambutpanjang #rambutpalsu #rambut #jualhairextension #jualhairextensions #jualrambut #salonmanado #jualrambutasli #jualrambutmanusia #jualrambutsambung #jualrambutsambungan #rambutmurah #rambutaslimurah #jualwig #salonjogja #supplierrambut #supplierrambutasli #supplierrambutsambungan #supplierhairextensions #hairextensionsmurah #rambutsambungmurah #rambutsambungjogja #rambutsambungjakarta

Ini msh step 1 ud sprt ini guys.... Heeem suuuueneng bingit...
Yg mo syantik @sintiya_widiarti ... yg mo manjain mahkotanya... ini solusinya...
D tambahin homecare lagi.... bs pantengin tv biar gk jenuh... bs ngawasin si buah hati lageee... #smoting
#bonding
#syantik
#smotingrambut
#manja
#malangapik
#rambutpendek
#rambutpanjang
#homecare
#mahkota
#kepala
#cantikalami
#cantik
#kidsjamannow

Ini msh step 1 ud sprt ini guys.... Heeem suuuueneng bingit... Yg mo syantik @sintiya_widiarti ... yg mo manjain mahkotanya... ini solusinya... D tambahin homecare lagi.... bs pantengin tv biar gk jenuh... bs ngawasin si buah hati lageee... #smoting #bonding #syantik #smotingrambut #manja #malangapik #rambutpendek #rambutpanjang #homecare #mahkota #kepala #cantikalami #cantik #kidsjamannow

Guarantee 100% Real human hair! ๐Ÿ‘‰Tidak kusut walaupun sudah dicuci
๐Ÿ‘‰Rambut sehat tidak kering
๐Ÿ‘‰Bisa Dicatok suhu berapapun
๐Ÿ‘‰Bisa Diwarna
๐Ÿ‘‰Bisa Dicurly
๐Ÿ‘‰Bisa Dismoothing 
Harga extension super/100 helai
30cm: 210.000
40cm : 260.000
50cm : 310.000
60cm : 360.000
70cm : 460.000
80cm : 510.000

Jumbo 
30cm : 500.000
40cm : 550.000
50cm : 600.000
60cm : 650.000
70cm : 750.000 
80cm : 800.000 
Line: hellohair2
WA : 0852 8800 2888 
#hairextensions #rambutsambung #rambutextensions #rambutasli #rambutmanusiaasli #rambutmanusia #humanhair #rambutpanjang #rambutpalsu #rambut #jualhairextension #jualhairextensions #jualrambut #salonmanado #jualrambutasli #jualrambutmanusia #jualrambutsambung #jualrambutsambungan #rambutmurah #rambutaslimurah #jualwig #salonjogja #supplierrambut #supplierrambutasli #supplierrambutsambungan #supplierhairextensions #hairextensionsmurah #rambutsambungmurah #rambutsambungjogja #rambutsambungjakarta

Guarantee 100% Real human hair! ๐Ÿ‘‰Tidak kusut walaupun sudah dicuci ๐Ÿ‘‰Rambut sehat tidak kering ๐Ÿ‘‰Bisa Dicatok suhu berapapun ๐Ÿ‘‰Bisa Diwarna ๐Ÿ‘‰Bisa Dicurly ๐Ÿ‘‰Bisa Dismoothing Harga extension super/100 helai 30cm: 210.000 40cm : 260.000 50cm : 310.000 60cm : 360.000 70cm : 460.000 80cm : 510.000 Jumbo 30cm : 500.000 40cm : 550.000 50cm : 600.000 60cm : 650.000 70cm : 750.000 80cm : 800.000 Line: hellohair2 WA : 0852 8800 2888 #hairextensions #rambutsambung #rambutextensions #rambutasli #rambutmanusiaasli #rambutmanusia #humanhair #rambutpanjang #rambutpalsu #rambut #jualhairextension #jualhairextensions #jualrambut #salonmanado #jualrambutasli #jualrambutmanusia #jualrambutsambung #jualrambutsambungan #rambutmurah #rambutaslimurah #jualwig #salonjogja #supplierrambut #supplierrambutasli #supplierrambutsambungan #supplierhairextensions #hairextensionsmurah #rambutsambungmurah #rambutsambungjogja #rambutsambungjakarta

Biasanya rambut lembut, bervolume, berkilau, dan berbentuk teratur begini baru bisa aku dapetin setelah BER-JAM-JAM & BERATUS RIBU rupiah yang habis begitu sajah di salon! ๐Ÿ˜‚

Siapa yang sama, hayo ngakuu! ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Œ๐Ÿป SCION hair set ini bener-bener MUST TRY! ๐Ÿ˜˜

Sejak pake ini, aku bisa dapetin hasil yang sama cuma dengan keramas + pake conditioner + semprot hair mist ini di rumah! 
Plusss harga 1 set ini๐Ÿ‘‡bahkan lebih murah dari budget 1 kali creambath & cuci-blow di salon! โค๏ธ LOVE THIS banget pokoknyaahh! ๐Ÿ˜

Ada yang pengen coba? Atau penasaran mau tanya info lengkapnya? 
Colek aku ajahh yah! ๐Ÿ˜˜

#scionshampoonuskin #scionshampoo #shampo #shampomurah #conditionermurah #hairmistmurah #perawatanrambut #rambutpendek #rambutpanjang #rambutberkilau #musttry #palembang #jambi #padang #batam #bogor #bandung #surabaya #nuskinid #nuskinbatam #perawatankecantikan

Biasanya rambut lembut, bervolume, berkilau, dan berbentuk teratur begini baru bisa aku dapetin setelah BER-JAM-JAM & BERATUS RIBU rupiah yang habis begitu sajah di salon! ๐Ÿ˜‚ Siapa yang sama, hayo ngakuu! ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Œ๐Ÿป SCION hair set ini bener-bener MUST TRY! ๐Ÿ˜˜ Sejak pake ini, aku bisa dapetin hasil yang sama cuma dengan keramas + pake conditioner + semprot hair mist ini di rumah! Plusss harga 1 set ini๐Ÿ‘‡bahkan lebih murah dari budget 1 kali creambath & cuci-blow di salon! โค๏ธ LOVE THIS banget pokoknyaahh! ๐Ÿ˜ Ada yang pengen coba? Atau penasaran mau tanya info lengkapnya? Colek aku ajahh yah! ๐Ÿ˜˜ #scionshampoonuskin #scionshampoo #shampo #shampomurah #conditionermurah #hairmistmurah #perawatanrambut #rambutpendek #rambutpanjang #rambutberkilau #musttry #palembang #jambi #padang #batam #bogor #bandung #surabaya #nuskinid #nuskinbatam #perawatankecantikan

Biasanya rambut lembut, bervolume, berkilau, dan berbentuk teratur begini baru bisa aku dapetin setelah BER-JAM-JAM & BERATUS RIBU rupiah yang habis begitu sajah di salon! ๐Ÿ˜‚

Siapa yang sama, hayo ngakuu! ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Œ๐Ÿป SCION hair set ini bener-bener MUST TRY! ๐Ÿ˜˜

Sejak pake ini, aku bisa dapetin hasil yang sama cuma dengan keramas + pake conditioner + semprot hair mist ini di rumah! 
Plusss harga 1 set ini๐Ÿ‘‡bahkan lebih murah dari budget 1 kali creambath & cuci-blow di salon! โค๏ธ LOVE THIS banget pokoknyaahh! ๐Ÿ˜

Ada yang pengen coba? Atau penasaran mau tanya info lengkapnya? 
Colek aku ajahh yah! ๐Ÿ˜˜

#scionshampoonuskin #scionshampoo #shampo #shampomurah #conditionermurah #hairmistmurah #perawatanrambut #rambutpendek #rambutpanjang #rambutberkilau #musttry #palembang #jambi #padang #batam #bogor #bandung #surabaya #nuskinid #nuskinbatam #satyanegarapalembang #unsripalembang #unsrilayo

Biasanya rambut lembut, bervolume, berkilau, dan berbentuk teratur begini baru bisa aku dapetin setelah BER-JAM-JAM & BERATUS RIBU rupiah yang habis begitu sajah di salon! ๐Ÿ˜‚ Siapa yang sama, hayo ngakuu! ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Œ๐Ÿป SCION hair set ini bener-bener MUST TRY! ๐Ÿ˜˜ Sejak pake ini, aku bisa dapetin hasil yang sama cuma dengan keramas + pake conditioner + semprot hair mist ini di rumah! Plusss harga 1 set ini๐Ÿ‘‡bahkan lebih murah dari budget 1 kali creambath & cuci-blow di salon! โค๏ธ LOVE THIS banget pokoknyaahh! ๐Ÿ˜ Ada yang pengen coba? Atau penasaran mau tanya info lengkapnya? Colek aku ajahh yah! ๐Ÿ˜˜ #scionshampoonuskin #scionshampoo #shampo #shampomurah #conditionermurah #hairmistmurah #perawatanrambut #rambutpendek #rambutpanjang #rambutberkilau #musttry #palembang #jambi #padang #batam #bogor #bandung #surabaya #nuskinid #nuskinbatam #satyanegarapalembang #unsripalembang #unsrilayo

Biasanya rambut lembut, bervolume, berkilau, dan berbentuk teratur begini baru bisa aku dapetin setelah BER-JAM-JAM & BERATUS RIBU rupiah yang habis begitu sajah di salon! ๐Ÿ˜‚

Siapa yang sama, hayo ngakuu! ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Œ๐Ÿป SCION hair set ini bener-bener MUST TRY! ๐Ÿ˜˜

Sejak pake ini, aku bisa dapetin hasil yang sama cuma dengan keramas + pake conditioner + semprot hair mist ini di rumah! 
Plusss harga 1 set ini๐Ÿ‘‡bahkan lebih murah dari budget 1 kali creambath & cuci-blow di salon! โค๏ธ LOVE THIS banget pokoknyaahh! ๐Ÿ˜

Ada yang pengen coba? Atau penasaran mau tanya info lengkapnya? 
Colek aku ajahh yah! ๐Ÿ˜˜

#scionshampoonuskin #scionshampoo #shampo #shampomurah #conditionermurah #hairmistmurah #perawatanrambut #rambutpendek #rambutpanjang #rambutberkilau #musttry #palembang #jambi #padang #batam #bogor #bandung #surabaya #nuskinid #nuskinbatam

Biasanya rambut lembut, bervolume, berkilau, dan berbentuk teratur begini baru bisa aku dapetin setelah BER-JAM-JAM & BERATUS RIBU rupiah yang habis begitu sajah di salon! ๐Ÿ˜‚ Siapa yang sama, hayo ngakuu! ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Œ๐Ÿป SCION hair set ini bener-bener MUST TRY! ๐Ÿ˜˜ Sejak pake ini, aku bisa dapetin hasil yang sama cuma dengan keramas + pake conditioner + semprot hair mist ini di rumah! Plusss harga 1 set ini๐Ÿ‘‡bahkan lebih murah dari budget 1 kali creambath & cuci-blow di salon! โค๏ธ LOVE THIS banget pokoknyaahh! ๐Ÿ˜ Ada yang pengen coba? Atau penasaran mau tanya info lengkapnya? Colek aku ajahh yah! ๐Ÿ˜˜ #scionshampoonuskin #scionshampoo #shampo #shampomurah #conditionermurah #hairmistmurah #perawatanrambut #rambutpendek #rambutpanjang #rambutberkilau #musttry #palembang #jambi #padang #batam #bogor #bandung #surabaya #nuskinid #nuskinbatam

Apa yang best sangat entah ngan Syampoo ALOEVERA ni ? Nak beli tapi rasa macam buang duit je ๐Ÿ’
.
Jom kita sama-sama bandingkan kualiti antara Syampoo ALOEVERA dengan syampoo yang ada kat kedai runcit tu :
.
SYAMPOO ALOEVERA๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ
.
โŒ TIADA PARABEN (Bahan Pengawet)
โŒ TIADA SLS/SLES (Ejen pembuih yang kuat)
โŒ TIADA SILIKON (bagi kesan lembut yang palsu)
โœ… Menggunakan bahan natural
โœ… SWETT ALMOND OIL
โœ… OLIVE OIL
โœ… VIRGIN COCONUT OIL
โœ… PATI RASBERY
.
SYAMPOO KOMERSIAL .
โ›”๏ธADA PARABEN (Bahan Pengawet)
โ›”๏ธADA SLS/SLES (Ejen pembuih yang kuat)
โ›”๏ธADA SILIKON (bagi kesan lembut yang palsu)
โ›”๏ธ Tiada bahan natural
โ›”๏ธ Menggunakan pewangi sintetik
.
Pilihan di tangan masing masing. 
Berkualiti, menyihatkan dan tidak berbahaya.
.
Atau, .
Menggunakan formulasi sintetik dan merengsakan kulit. 
#SYAMPOOALOEVERA
#HSF_NATURALS
.
#CucicuciRambutTerrawat
#ShampooAloeveraOrganik
#HSFNATURALS
#bazaarpaknil #dove #pantene #sunsilk #rambutlebat #syampumurah #syampubumiputera #rambutgugur #rambutbotak #rambutnipis #rambutkelemumur #rambutberbau #kulitkepalagatal #rambutkasar #rambutkusut #rambutcantik #rambutsihat #rambutbersinar #rambutlurus #rambutpanjang
#rambutgugurlepasbersalin
#syampuuntukkanakkanak
#syampuuntukorangdewasa

Apa yang best sangat entah ngan Syampoo ALOEVERA ni ? Nak beli tapi rasa macam buang duit je ๐Ÿ’ . Jom kita sama-sama bandingkan kualiti antara Syampoo ALOEVERA dengan syampoo yang ada kat kedai runcit tu : . SYAMPOO ALOEVERA๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ . โŒ TIADA PARABEN (Bahan Pengawet) โŒ TIADA SLS/SLES (Ejen pembuih yang kuat) โŒ TIADA SILIKON (bagi kesan lembut yang palsu) โœ… Menggunakan bahan natural โœ… SWETT ALMOND OIL โœ… OLIVE OIL โœ… VIRGIN COCONUT OIL โœ… PATI RASBERY . SYAMPOO KOMERSIAL . โ›”๏ธADA PARABEN (Bahan Pengawet) โ›”๏ธADA SLS/SLES (Ejen pembuih yang kuat) โ›”๏ธADA SILIKON (bagi kesan lembut yang palsu) โ›”๏ธ Tiada bahan natural โ›”๏ธ Menggunakan pewangi sintetik . Pilihan di tangan masing masing. Berkualiti, menyihatkan dan tidak berbahaya. . Atau, . Menggunakan formulasi sintetik dan merengsakan kulit. #SYAMPOOALOEVERA #HSF_NATURALS . #CucicuciRambutTerrawat #ShampooAloeveraOrganik #HSFNATURALS #bazaarpaknil #dove #pantene #sunsilk #rambutlebat #syampumurah #syampubumiputera #rambutgugur #rambutbotak #rambutnipis #rambutkelemumur #rambutberbau #kulitkepalagatal #rambutkasar #rambutkusut #rambutcantik #rambutsihat #rambutbersinar #rambutlurus #rambutpanjang #rambutgugurlepasbersalin #syampuuntukkanakkanak #syampuuntukorangdewasa

Apa yang best sangat entah ngan Syampoo ALOEVERA ni ? Nak beli tapi rasa macam buang duit je ๐Ÿ’
.
Jom kita sama-sama bandingkan kualiti antara Syampoo ALOEVERA dengan syampoo yang ada kat kedai runcit tu :
.
SYAMPOO ALOEVERA๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ
.
โŒ TIADA PARABEN (Bahan Pengawet)
โŒ TIADA SLS/SLES (Ejen pembuih yang kuat)
โŒ TIADA SILIKON (bagi kesan lembut yang palsu)
โœ… Menggunakan bahan natural
โœ… SWETT ALMOND OIL
โœ… OLIVE OIL
โœ… VIRGIN COCONUT OIL
โœ… PATI RASBERY
.
SYAMPOO KOMERSIAL .
โ›”๏ธADA PARABEN (Bahan Pengawet)
โ›”๏ธADA SLS/SLES (Ejen pembuih yang kuat)
โ›”๏ธADA SILIKON (bagi kesan lembut yang palsu)
โ›”๏ธ Tiada bahan natural
โ›”๏ธ Menggunakan pewangi sintetik
.
Pilihan di tangan masing masing. 
Berkualiti, menyihatkan dan tidak berbahaya.
.
Atau, .
Menggunakan formulasi sintetik dan merengsakan kulit. 
#SYAMPOOALOEVERA
#HSF_NATURALS
.
#CucicuciRambutTerrawat
#ShampooAloeveraOrganik
#HSFNATURALS
#bazaarpaknil #dove #pantene #sunsilk #rambutlebat #syampumurah #syampubumiputera #rambutgugur #rambutbotak #rambutnipis #rambutkelemumur #rambutberbau #kulitkepalagatal #rambutkasar #rambutkusut #rambutcantik #rambutsihat #rambutbersinar #rambutlurus #rambutpanjang
#rambutgugurlepasbersalin
#syampuuntukkanakkanak
#syampuuntukorangdewasa

Apa yang best sangat entah ngan Syampoo ALOEVERA ni ? Nak beli tapi rasa macam buang duit je ๐Ÿ’ . Jom kita sama-sama bandingkan kualiti antara Syampoo ALOEVERA dengan syampoo yang ada kat kedai runcit tu : . SYAMPOO ALOEVERA๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ . โŒ TIADA PARABEN (Bahan Pengawet) โŒ TIADA SLS/SLES (Ejen pembuih yang kuat) โŒ TIADA SILIKON (bagi kesan lembut yang palsu) โœ… Menggunakan bahan natural โœ… SWETT ALMOND OIL โœ… OLIVE OIL โœ… VIRGIN COCONUT OIL โœ… PATI RASBERY . SYAMPOO KOMERSIAL . โ›”๏ธADA PARABEN (Bahan Pengawet) โ›”๏ธADA SLS/SLES (Ejen pembuih yang kuat) โ›”๏ธADA SILIKON (bagi kesan lembut yang palsu) โ›”๏ธ Tiada bahan natural โ›”๏ธ Menggunakan pewangi sintetik . Pilihan di tangan masing masing. Berkualiti, menyihatkan dan tidak berbahaya. . Atau, . Menggunakan formulasi sintetik dan merengsakan kulit. #SYAMPOOALOEVERA #HSF_NATURALS . #CucicuciRambutTerrawat #ShampooAloeveraOrganik #HSFNATURALS #bazaarpaknil #dove #pantene #sunsilk #rambutlebat #syampumurah #syampubumiputera #rambutgugur #rambutbotak #rambutnipis #rambutkelemumur #rambutberbau #kulitkepalagatal #rambutkasar #rambutkusut #rambutcantik #rambutsihat #rambutbersinar #rambutlurus #rambutpanjang #rambutgugurlepasbersalin #syampuuntukkanakkanak #syampuuntukorangdewasa

Apa yang best sangat entah ngan Syampoo ALOEVERA ni ? Nak beli tapi rasa macam buang duit je ๐Ÿ’
.
Jom kita sama-sama bandingkan kualiti antara Syampoo ALOEVERA dengan syampoo yang ada kat kedai runcit tu :
.
SYAMPOO ALOEVERA๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ
.
โŒ TIADA PARABEN (Bahan Pengawet)
โŒ TIADA SLS/SLES (Ejen pembuih yang kuat)
โŒ TIADA SILIKON (bagi kesan lembut yang palsu)
โœ… Menggunakan bahan natural
โœ… SWETT ALMOND OIL
โœ… OLIVE OIL
โœ… VIRGIN COCONUT OIL
โœ… PATI RASBERY
.
SYAMPOO KOMERSIAL .
โ›”๏ธADA PARABEN (Bahan Pengawet)
โ›”๏ธADA SLS/SLES (Ejen pembuih yang kuat)
โ›”๏ธADA SILIKON (bagi kesan lembut yang palsu)
โ›”๏ธ Tiada bahan natural
โ›”๏ธ Menggunakan pewangi sintetik
.
Pilihan di tangan masing masing. 
Berkualiti, menyihatkan dan tidak berbahaya.
.
Atau, .
Menggunakan formulasi sintetik dan merengsakan kulit. 
#SYAMPOOALOEVERA
#HSF_NATURALS
.
#CucicuciRambutTerrawat
#ShampooAloeveraOrganik
#HSFNATURALS
#bazaarpaknil #dove #pantene #sunsilk #rambutlebat #syampumurah #syampubumiputera #rambutgugur #rambutbotak #rambutnipis #rambutkelemumur #rambutberbau #kulitkepalagatal #rambutkasar #rambutkusut #rambutcantik #rambutsihat #rambutbersinar #rambutlurus #rambutpanjang
#rambutgugurlepasbersalin
#syampuuntukkanakkanak
#syampuuntukorangdewasa

Apa yang best sangat entah ngan Syampoo ALOEVERA ni ? Nak beli tapi rasa macam buang duit je ๐Ÿ’ . Jom kita sama-sama bandingkan kualiti antara Syampoo ALOEVERA dengan syampoo yang ada kat kedai runcit tu : . SYAMPOO ALOEVERA๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ . โŒ TIADA PARABEN (Bahan Pengawet) โŒ TIADA SLS/SLES (Ejen pembuih yang kuat) โŒ TIADA SILIKON (bagi kesan lembut yang palsu) โœ… Menggunakan bahan natural โœ… SWETT ALMOND OIL โœ… OLIVE OIL โœ… VIRGIN COCONUT OIL โœ… PATI RASBERY . SYAMPOO KOMERSIAL . โ›”๏ธADA PARABEN (Bahan Pengawet) โ›”๏ธADA SLS/SLES (Ejen pembuih yang kuat) โ›”๏ธADA SILIKON (bagi kesan lembut yang palsu) โ›”๏ธ Tiada bahan natural โ›”๏ธ Menggunakan pewangi sintetik . Pilihan di tangan masing masing. Berkualiti, menyihatkan dan tidak berbahaya. . Atau, . Menggunakan formulasi sintetik dan merengsakan kulit. #SYAMPOOALOEVERA #HSF_NATURALS . #CucicuciRambutTerrawat #ShampooAloeveraOrganik #HSFNATURALS #bazaarpaknil #dove #pantene #sunsilk #rambutlebat #syampumurah #syampubumiputera #rambutgugur #rambutbotak #rambutnipis #rambutkelemumur #rambutberbau #kulitkepalagatal #rambutkasar #rambutkusut #rambutcantik #rambutsihat #rambutbersinar #rambutlurus #rambutpanjang #rambutgugurlepasbersalin #syampuuntukkanakkanak #syampuuntukorangdewasa

Kelebihan Shampoo Santan:
.
๐Ÿ”ฅMencegah rambut gugur
๐Ÿ”ฅMengurangkan kelemumur
๐Ÿ”ฅMengatasi kegatalan kulit kepala ๐Ÿ”ฅRambut menjadi lembut dan sihat ๐Ÿ”ฅMencegah rambut gugur
๐Ÿ”ฅBau oren yang menyegarkan
.
Promo
1 botol RM30 (tak termasuk postage)
2 botol RM60 (tak termasuk postage)
.
#shampoosantan #shampoosantanklang #shampoosantanshahalam #shampoosantanuitm #shampoohomemade #shampoomurah #shampooorganik #rambutgugur #kelemumur #rambutgatal #rambutkering #rambutbercabang #rambutcantik #rambutlebat #rambutberkilat #rambutrosak #masalahrambut #kulitkepalagatal #rambutpanjang #rambutberuban #rambutlembut #rambutbotak #rambutkusut #rambutberbuah #rambutsihat #rambutnipis #rambutsubur #rambutkuat #rambutberminyak

Kelebihan Shampoo Santan: . ๐Ÿ”ฅMencegah rambut gugur ๐Ÿ”ฅMengurangkan kelemumur ๐Ÿ”ฅMengatasi kegatalan kulit kepala ๐Ÿ”ฅRambut menjadi lembut dan sihat ๐Ÿ”ฅMencegah rambut gugur ๐Ÿ”ฅBau oren yang menyegarkan . Promo 1 botol RM30 (tak termasuk postage) 2 botol RM60 (tak termasuk postage) . #shampoosantan #shampoosantanklang #shampoosantanshahalam #shampoosantanuitm #shampoohomemade #shampoomurah #shampooorganik #rambutgugur #kelemumur #rambutgatal #rambutkering #rambutbercabang #rambutcantik #rambutlebat #rambutberkilat #rambutrosak #masalahrambut #kulitkepalagatal #rambutpanjang #rambutberuban #rambutlembut #rambutbotak #rambutkusut #rambutberbuah #rambutsihat #rambutnipis #rambutsubur #rambutkuat #rambutberminyak

Berat Produk 300gr

TANYA / ORDER WAJIB SERTAKAN FOTO PRODUK
.
.
๐Ÿ’ธRp45.000

OLIVE CONDITIONER SATU INI MEMAKSIMALKAN OLIVE SHAMPO YA. MEMBUAT RAMBUT LEMBUT TIDAK KUSUT. DAN SEKARANG SDH BPOM DALAM KEMASAN LEBIH ELEGAN 
Conditioner lembut yang membuat rambut mudah disisir dan tidak mudah kusut. Mengandung Minyak Zaitun , vitamin E dan Panthenol memberikan nutrisi seimbang pada rambut dan kulit kepala sehingga tetap terjaga kesehatannya, berkilau dan textur rambut menjadi lebih lembut.
Digunakan setelah keramas.

Ingredients:
Demin Water, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Cetyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Olive (Olea Europaea) Oil, Mineral Oil, Guarhydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-10, Fragrance, DMDM Hydantoin, Disodium EDTA

BPOM NA 18171002619

#olive #shampoolive #oliveshampoo #pemanjangrambut #penumbuhrambut #caramemanjangkanrambut #penghalusrambut #conditioner #rambutbercabang #shamporambutbercabang #rambutpanjang #shampoo #jualshampoolive #jualanshampooolive #olshopjakarta #jakartaolshop #oliveoil #minyakzaitun #zaitun #manentail #shampozaitun #shampoolivemurah #minyakkukui #jualminyakkemiri #maskerrambut #hairspa

Berat Produk 300gr TANYA / ORDER WAJIB SERTAKAN FOTO PRODUK . . ๐Ÿ’ธRp45.000 OLIVE CONDITIONER SATU INI MEMAKSIMALKAN OLIVE SHAMPO YA. MEMBUAT RAMBUT LEMBUT TIDAK KUSUT. DAN SEKARANG SDH BPOM DALAM KEMASAN LEBIH ELEGAN Conditioner lembut yang membuat rambut mudah disisir dan tidak mudah kusut. Mengandung Minyak Zaitun , vitamin E dan Panthenol memberikan nutrisi seimbang pada rambut dan kulit kepala sehingga tetap terjaga kesehatannya, berkilau dan textur rambut menjadi lebih lembut. Digunakan setelah keramas. Ingredients: Demin Water, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Cetyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Olive (Olea Europaea) Oil, Mineral Oil, Guarhydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-10, Fragrance, DMDM Hydantoin, Disodium EDTA BPOM NA 18171002619 #olive #shampoolive #oliveshampoo #pemanjangrambut #penumbuhrambut #caramemanjangkanrambut #penghalusrambut #conditioner #rambutbercabang #shamporambutbercabang #rambutpanjang #shampoo #jualshampoolive #jualanshampooolive #olshopjakarta #jakartaolshop #oliveoil #minyakzaitun #zaitun #manentail #shampozaitun #shampoolivemurah #minyakkukui #jualminyakkemiri #maskerrambut #hairspa

RAMBUT  LEBAT 1 MINGGU ========================
alhamdulilah best sangat,
Rambut dah tiada lagi gugur,
Rambut lebat dalam masa 1 minggu tau,

Bila pakai tonik ni rambut jadi lembut je, bau tonik ni pun soft apple โค

Tak perlu nak guna conditioner ๐Ÿ˜™

#rambut #rambutlebat #murah #organic #rambutpanjang #hairtips #malaysianhair  #rambutcantik #rambutsihat #hairstylist #hairdressing #hairinspiration #hairsaloon #haircuts #rambutgugur #rambutbotak #dreamhair #luxury #branded #tonikbayam #hairart #hairaccessories #masalahrambut #NG #followforfollowbackandlike #followforfollowback #fatzura #fazura #fattahamin

RAMBUT LEBAT 1 MINGGU ======================== alhamdulilah best sangat, Rambut dah tiada lagi gugur, Rambut lebat dalam masa 1 minggu tau, Bila pakai tonik ni rambut jadi lembut je, bau tonik ni pun soft apple โค Tak perlu nak guna conditioner ๐Ÿ˜™ #rambut #rambutlebat #murah #organic #rambutpanjang #hairtips #malaysianhair #rambutcantik #rambutsihat #hairstylist #hairdressing #hairinspiration #hairsaloon #haircuts #rambutgugur #rambutbotak #dreamhair #luxury #branded #tonikbayam #hairart #hairaccessories #masalahrambut #NG #followforfollowbackandlike #followforfollowback #fatzura #fazura #fattahamin

โ AKHIRNYA SAYA JUMPA JUGAK PENAWAR RAMBUT GUGUR DAN KELEMUMUR PALING BERKESAN!!!โž ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜
.
Permintaan SHAMPOO ORGANIC ALOEVERA ni memang betul-betul melampau, mane tidaknya, produk memang dah sah sah terbukti berkesan.
.
Tak payah conditioner, dan tak payah nak  treatment bagai, just shampoo kan jer kat rambut tu sehari sekali. nak lilit tudung tebal2 pun takde lagi bau terperap..hihi.
.
KESAN YG ANDA PEROLEH LEPAS GUNAKAN SHAMPOO ORGANIC ALOEVERA ?
.
๐Ÿ”ฅ takde lagi rambut gugur
๐Ÿ”ฅ kelemumur dijamin hilang
๐Ÿ”ฅ uban semakin berkurang
๐Ÿ”ฅ anak anak rambut mula tumbuh
๐Ÿ”ฅ kutu pun tak berani singgah
๐Ÿ”ฅ bau wangi harum semerbak
๐Ÿ”ฅ rambut cepat panjang
๐Ÿ”ฅ kerak/kuping kepala dah pulih
. .
#CucicuciRambutTerrawat
#ShampooAloeveraOrganik
#HSF_NATURALS
#bazaarpaknil #dove #pantene #sunsilk #rambutlebat #syampumurah #syampubumiputera #rambutgugur #rambutbotak #rambutnipis #rambutkelemumur #rambutberbau #kulitkepalagatal #rambutkasar #rambutkusut #rambutcantik #rambutsihat #rambutbersinar #rambutlurus #rambutpanjang
#rambutgugurlepasbersalin
#syampuuntukkanakkanak
#syampuuntukorangdewasa

www.wasap.my/601117901423/nkshampoo

โ AKHIRNYA SAYA JUMPA JUGAK PENAWAR RAMBUT GUGUR DAN KELEMUMUR PALING BERKESAN!!!โž ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ . Permintaan SHAMPOO ORGANIC ALOEVERA ni memang betul-betul melampau, mane tidaknya, produk memang dah sah sah terbukti berkesan. . Tak payah conditioner, dan tak payah nak treatment bagai, just shampoo kan jer kat rambut tu sehari sekali. nak lilit tudung tebal2 pun takde lagi bau terperap..hihi. . KESAN YG ANDA PEROLEH LEPAS GUNAKAN SHAMPOO ORGANIC ALOEVERA ? . ๐Ÿ”ฅ takde lagi rambut gugur ๐Ÿ”ฅ kelemumur dijamin hilang ๐Ÿ”ฅ uban semakin berkurang ๐Ÿ”ฅ anak anak rambut mula tumbuh ๐Ÿ”ฅ kutu pun tak berani singgah ๐Ÿ”ฅ bau wangi harum semerbak ๐Ÿ”ฅ rambut cepat panjang ๐Ÿ”ฅ kerak/kuping kepala dah pulih . . #CucicuciRambutTerrawat #ShampooAloeveraOrganik #HSF_NATURALS #bazaarpaknil #dove #pantene #sunsilk #rambutlebat #syampumurah #syampubumiputera #rambutgugur #rambutbotak #rambutnipis #rambutkelemumur #rambutberbau #kulitkepalagatal #rambutkasar #rambutkusut #rambutcantik #rambutsihat #rambutbersinar #rambutlurus #rambutpanjang #rambutgugurlepasbersalin #syampuuntukkanakkanak #syampuuntukorangdewasa www.wasap.my/601117901423/nkshampoo

Guarantee 100% Real human hair! ๐Ÿ‘‰Tidak kusut walaupun sudah dicuci
๐Ÿ‘‰Rambut sehat tidak kering
๐Ÿ‘‰Bisa Dicatok suhu berapapun
๐Ÿ‘‰Bisa Diwarna
๐Ÿ‘‰Bisa Dicurly
๐Ÿ‘‰Bisa Dismoothing 
Harga extension super/100 helai
30cm: 210.000
40cm : 260.000
50cm : 310.000
60cm : 360.000
70cm : 460.000
80cm : 510.000

Jumbo 
30cm : 500.000
40cm : 550.000
50cm : 600.000
60cm : 650.000
70cm : 750.000 
80cm : 800.000 
Line: hellohair2
WA : 0852 8800 2888 
#hairextensions #rambutsambung #rambutextensions #rambutasli #rambutmanusiaasli #rambutmanusia #humanhair #rambutpanjang #rambutpalsu #rambut #jualhairextension #jualhairextensions #jualrambut #salonmanado #jualrambutasli #jualrambutmanusia #jualrambutsambung #jualrambutsambungan #rambutmurah #rambutaslimurah #jualwig #salonjogja #supplierrambut #supplierrambutasli #supplierrambutsambungan #supplierhairextensions #hairextensionsmurah #rambutsambungmurah #rambutsambungjogja #rambutsambungjakarta

Guarantee 100% Real human hair! ๐Ÿ‘‰Tidak kusut walaupun sudah dicuci ๐Ÿ‘‰Rambut sehat tidak kering ๐Ÿ‘‰Bisa Dicatok suhu berapapun ๐Ÿ‘‰Bisa Diwarna ๐Ÿ‘‰Bisa Dicurly ๐Ÿ‘‰Bisa Dismoothing Harga extension super/100 helai 30cm: 210.000 40cm : 260.000 50cm : 310.000 60cm : 360.000 70cm : 460.000 80cm : 510.000 Jumbo 30cm : 500.000 40cm : 550.000 50cm : 600.000 60cm : 650.000 70cm : 750.000 80cm : 800.000 Line: hellohair2 WA : 0852 8800 2888 #hairextensions #rambutsambung #rambutextensions #rambutasli #rambutmanusiaasli #rambutmanusia #humanhair #rambutpanjang #rambutpalsu #rambut #jualhairextension #jualhairextensions #jualrambut #salonmanado #jualrambutasli #jualrambutmanusia #jualrambutsambung #jualrambutsambungan #rambutmurah #rambutaslimurah #jualwig #salonjogja #supplierrambut #supplierrambutasli #supplierrambutsambungan #supplierhairextensions #hairextensionsmurah #rambutsambungmurah #rambutsambungjogja #rambutsambungjakarta

#hairdone #hairdo#hairclasses #hairideas #hairindustry #hairdown #womanhair #woman #makeup #mua#muaindonesia#sangjit #pernikahan #pernikahansederhana #hairstyles #hairstylist #haircare #hairclip #hair#rambutpendek #rambutlebat #rambut#rambutwanita #rambutpanjang

#hairdone #hairdo#hairclasses #hairideas #hairindustry #hairdown #womanhair #woman #makeup #mua#muaindonesia#sangjit #pernikahan #pernikahansederhana #hairstyles #hairstylist #haircare #hairclip #hair#rambutpendek #rambutlebat #rambut#rambutwanita #rambutpanjang