bukitcherakah

Cantik Cara Lama ? Apa salahnya.

Tepek bedak sejuk 
Tepek² sambil merawat
Tepek² kecut jerawat
Tepek² kulit muka makin halus

Ini bukan bedak sejuk biasa² gais yg kaler putih mak2 tepek malam2 dulu2 tu.
Ada โœ” herba khas untuk buat muka jadi cantik
Ada โœ” serbuk mutiara gred terbaik

Bau fuhh wangi wooo. Macam facial foam
.
Banyak manfaatnya gais. .
Kejap.. muka rasa bersisik ? Tulah dah lama tak scrub muka.

Lepas tepek bedak sejuk ni, masa nak basuh rub muka pelan2 sebab sekarang ia dah jadi scrub pulak.

Lepas basuh muka terus feeling licin bersih.

Jom dapatkan PEARLICIOUS COLD POWDER

BEDAK SEJUK MUTIARA DENGAN AKAR HERBA BURDOCK

25Gram -rm20 free pos ๐Ÿ’
.
.
#produkorganic #produknatural #jerawat #resdung #mukaberminyak
#bedaksejukberubat #bedaksejukmurah #petuaoranglama #mukacantik #bedaksejukmoden #serbukmutiara #kulitcantik
#bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc

Cantik Cara Lama ? Apa salahnya. Tepek bedak sejuk Tepekยฒ sambil merawat Tepekยฒ kecut jerawat Tepekยฒ kulit muka makin halus Ini bukan bedak sejuk biasaยฒ gais yg kaler putih mak2 tepek malam2 dulu2 tu. Ada โœ” herba khas untuk buat muka jadi cantik Ada โœ” serbuk mutiara gred terbaik Bau fuhh wangi wooo. Macam facial foam . Banyak manfaatnya gais. . Kejap.. muka rasa bersisik ? Tulah dah lama tak scrub muka. Lepas tepek bedak sejuk ni, masa nak basuh rub muka pelan2 sebab sekarang ia dah jadi scrub pulak. Lepas basuh muka terus feeling licin bersih. Jom dapatkan PEARLICIOUS COLD POWDER BEDAK SEJUK MUTIARA DENGAN AKAR HERBA BURDOCK 25Gram -rm20 free pos ๐Ÿ’ . . #produkorganic #produknatural #jerawat #resdung #mukaberminyak #bedaksejukberubat #bedaksejukmurah #petuaoranglama #mukacantik #bedaksejukmoden #serbukmutiara #kulitcantik #bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc

Cantik Cara Lama ? Apa salahnya.

Tepek bedak sejuk 
Tepek² sambil merawat
Tepek² kecut jerawat
Tepek² kulit muka makin halus

Ini bukan bedak sejuk biasa² gais yg kaler putih mak2 tepek malam2 dulu2 tu.
Ada โœ” herba khas untuk buat muka jadi cantik
Ada โœ” serbuk mutiara gred terbaik

Bau fuhh wangi wooo. Macam facial foam
.
Banyak manfaatnya gais. .
Kejap.. muka rasa bersisik ? Tulah dah lama tak scrub muka.

Lepas tepek bedak sejuk ni, masa nak basuh rub muka pelan2 sebab sekarang ia dah jadi scrub pulak.

Lepas basuh muka terus feeling licin bersih.

Jom dapatkan PEARLICIOUS COLD POWDER

BEDAK SEJUK MUTIARA DENGAN AKAR HERBA BURDOCK

25Gram -rm20 free pos ๐Ÿ’
.
.
#produkorganic #produknatural #jerawat #resdung #mukaberminyak
#bedaksejukberubat #bedaksejukmurah #petuaoranglama #mukacantik #bedaksejukmoden #serbukmutiara #kulitcantik
#bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc

Cantik Cara Lama ? Apa salahnya. Tepek bedak sejuk Tepekยฒ sambil merawat Tepekยฒ kecut jerawat Tepekยฒ kulit muka makin halus Ini bukan bedak sejuk biasaยฒ gais yg kaler putih mak2 tepek malam2 dulu2 tu. Ada โœ” herba khas untuk buat muka jadi cantik Ada โœ” serbuk mutiara gred terbaik Bau fuhh wangi wooo. Macam facial foam . Banyak manfaatnya gais. . Kejap.. muka rasa bersisik ? Tulah dah lama tak scrub muka. Lepas tepek bedak sejuk ni, masa nak basuh rub muka pelan2 sebab sekarang ia dah jadi scrub pulak. Lepas basuh muka terus feeling licin bersih. Jom dapatkan PEARLICIOUS COLD POWDER BEDAK SEJUK MUTIARA DENGAN AKAR HERBA BURDOCK 25Gram -rm20 free pos ๐Ÿ’ . . #produkorganic #produknatural #jerawat #resdung #mukaberminyak #bedaksejukberubat #bedaksejukmurah #petuaoranglama #mukacantik #bedaksejukmoden #serbukmutiara #kulitcantik #bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc

Cantik Cara Lama ? Apa salahnya.

Tepek bedak sejuk 
Tepek² sambil merawat
Tepek² kecut jerawat
Tepek² kulit muka makin halus

Ini bukan bedak sejuk biasa² gais yg kaler putih mak2 tepek malam2 dulu2 tu.
Ada โœ” herba khas untuk buat muka jadi cantik
Ada โœ” serbuk mutiara gred terbaik

Bau fuhh wangi wooo. Macam facial foam
.
Banyak manfaatnya gais. .
Kejap.. muka rasa bersisik ? Tulah dah lama tak scrub muka.

Lepas tepek bedak sejuk ni, masa nak basuh rub muka pelan2 sebab sekarang ia dah jadi scrub pulak.

Lepas basuh muka terus feeling licin bersih.

Jom dapatkan PEARLICIOUS COLD POWDER

BEDAK SEJUK MUTIARA DENGAN AKAR HERBA BURDOCK

25Gram -rm20 free pos ๐Ÿ’
.
.
#produkorganic #produknatural #jerawat #resdung #mukaberminyak
#bedaksejukberubat #bedaksejukmurah #petuaoranglama #mukacantik #bedaksejukmoden #serbukmutiara #kulitcantik
#bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc

Cantik Cara Lama ? Apa salahnya. Tepek bedak sejuk Tepekยฒ sambil merawat Tepekยฒ kecut jerawat Tepekยฒ kulit muka makin halus Ini bukan bedak sejuk biasaยฒ gais yg kaler putih mak2 tepek malam2 dulu2 tu. Ada โœ” herba khas untuk buat muka jadi cantik Ada โœ” serbuk mutiara gred terbaik Bau fuhh wangi wooo. Macam facial foam . Banyak manfaatnya gais. . Kejap.. muka rasa bersisik ? Tulah dah lama tak scrub muka. Lepas tepek bedak sejuk ni, masa nak basuh rub muka pelan2 sebab sekarang ia dah jadi scrub pulak. Lepas basuh muka terus feeling licin bersih. Jom dapatkan PEARLICIOUS COLD POWDER BEDAK SEJUK MUTIARA DENGAN AKAR HERBA BURDOCK 25Gram -rm20 free pos ๐Ÿ’ . . #produkorganic #produknatural #jerawat #resdung #mukaberminyak #bedaksejukberubat #bedaksejukmurah #petuaoranglama #mukacantik #bedaksejukmoden #serbukmutiara #kulitcantik #bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc

Cantik Cara Lama ? Apa salahnya.

Tepek bedak sejuk 
Tepek² sambil merawat
Tepek² kecut jerawat
Tepek² kulit muka makin halus

Ini bukan bedak sejuk biasa² gais yg kaler putih mak2 tepek malam2 dulu2 tu.
Ada โœ” herba khas untuk buat muka jadi cantik
Ada โœ” serbuk mutiara gred terbaik

Bau fuhh wangi wooo. Macam facial foam
.
Banyak manfaatnya gais. .
Kejap.. muka rasa bersisik ? Tulah dah lama tak scrub muka.

Lepas tepek bedak sejuk ni, masa nak basuh rub muka pelan2 sebab sekarang ia dah jadi scrub pulak.

Lepas basuh muka terus feeling licin bersih.

Jom dapatkan PEARLICIOUS COLD POWDER

BEDAK SEJUK MUTIARA DENGAN AKAR HERBA BURDOCK

25Gram -rm20 free pos ๐Ÿ’
.
.
#produkorganic #produknatural #jerawat #resdung #mukaberminyak
#bedaksejukberubat #bedaksejukmurah #petuaoranglama #mukacantik #bedaksejukmoden #serbukmutiara #kulitcantik
#bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc

Cantik Cara Lama ? Apa salahnya. Tepek bedak sejuk Tepekยฒ sambil merawat Tepekยฒ kecut jerawat Tepekยฒ kulit muka makin halus Ini bukan bedak sejuk biasaยฒ gais yg kaler putih mak2 tepek malam2 dulu2 tu. Ada โœ” herba khas untuk buat muka jadi cantik Ada โœ” serbuk mutiara gred terbaik Bau fuhh wangi wooo. Macam facial foam . Banyak manfaatnya gais. . Kejap.. muka rasa bersisik ? Tulah dah lama tak scrub muka. Lepas tepek bedak sejuk ni, masa nak basuh rub muka pelan2 sebab sekarang ia dah jadi scrub pulak. Lepas basuh muka terus feeling licin bersih. Jom dapatkan PEARLICIOUS COLD POWDER BEDAK SEJUK MUTIARA DENGAN AKAR HERBA BURDOCK 25Gram -rm20 free pos ๐Ÿ’ . . #produkorganic #produknatural #jerawat #resdung #mukaberminyak #bedaksejukberubat #bedaksejukmurah #petuaoranglama #mukacantik #bedaksejukmoden #serbukmutiara #kulitcantik #bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc

Cantik Cara Lama ? Apa salahnya.

Tepek bedak sejuk 
Tepek² sambil merawat
Tepek² kecut jerawat
Tepek² kulit muka makin halus

Ini bukan bedak sejuk biasa² gais yg kaler putih mak2 tepek malam2 dulu2 tu.
Ada โœ” herba khas untuk buat muka jadi cantik
Ada โœ” serbuk mutiara gred terbaik

Bau fuhh wangi wooo. Macam facial foam
.
Banyak manfaatnya gais. .
Kejap.. muka rasa bersisik ? Tulah dah lama tak scrub muka.

Lepas tepek bedak sejuk ni, masa nak basuh rub muka pelan2 sebab sekarang ia dah jadi scrub pulak.

Lepas basuh muka terus feeling licin bersih.

Jom dapatkan PEARLICIOUS COLD POWDER

BEDAK SEJUK MUTIARA DENGAN AKAR HERBA BURDOCK

25Gram -rm20 free pos ๐Ÿ’
.
.
#produkorganic #produknatural #jerawat #resdung #mukaberminyak
#bedaksejukberubat #bedaksejukmurah #petuaoranglama #mukacantik #bedaksejukmoden #serbukmutiara #kulitcantik
#bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc

Cantik Cara Lama ? Apa salahnya. Tepek bedak sejuk Tepekยฒ sambil merawat Tepekยฒ kecut jerawat Tepekยฒ kulit muka makin halus Ini bukan bedak sejuk biasaยฒ gais yg kaler putih mak2 tepek malam2 dulu2 tu. Ada โœ” herba khas untuk buat muka jadi cantik Ada โœ” serbuk mutiara gred terbaik Bau fuhh wangi wooo. Macam facial foam . Banyak manfaatnya gais. . Kejap.. muka rasa bersisik ? Tulah dah lama tak scrub muka. Lepas tepek bedak sejuk ni, masa nak basuh rub muka pelan2 sebab sekarang ia dah jadi scrub pulak. Lepas basuh muka terus feeling licin bersih. Jom dapatkan PEARLICIOUS COLD POWDER BEDAK SEJUK MUTIARA DENGAN AKAR HERBA BURDOCK 25Gram -rm20 free pos ๐Ÿ’ . . #produkorganic #produknatural #jerawat #resdung #mukaberminyak #bedaksejukberubat #bedaksejukmurah #petuaoranglama #mukacantik #bedaksejukmoden #serbukmutiara #kulitcantik #bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc

Cantik Cara Lama ? Apa salahnya.

Tepek bedak sejuk 
Tepek² sambil merawat
Tepek² kecut jerawat
Tepek² kulit muka makin halus

Ini bukan bedak sejuk biasa² gais yg kaler putih mak2 tepek malam2 dulu2 tu.
Ada โœ” herba khas untuk buat muka jadi cantik
Ada โœ” serbuk mutiara gred terbaik

Bau fuhh wangi wooo. Macam facial foam
.
Banyak manfaatnya gais. .
Kejap.. muka rasa bersisik ? Tulah dah lama tak scrub muka.

Lepas tepek bedak sejuk ni, masa nak basuh rub muka pelan2 sebab sekarang ia dah jadi scrub pulak.

Lepas basuh muka terus feeling licin bersih.

Jom dapatkan PEARLICIOUS COLD POWDER

BEDAK SEJUK MUTIARA DENGAN AKAR HERBA BURDOCK

25Gram -rm20 free pos ๐Ÿ’
.
.
#produkorganic #produknatural #jerawat #resdung #mukaberminyak
#bedaksejukberubat #bedaksejukmurah #petuaoranglama #mukacantik #bedaksejukmoden #serbukmutiara #kulitcantik
#bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc

Cantik Cara Lama ? Apa salahnya. Tepek bedak sejuk Tepekยฒ sambil merawat Tepekยฒ kecut jerawat Tepekยฒ kulit muka makin halus Ini bukan bedak sejuk biasaยฒ gais yg kaler putih mak2 tepek malam2 dulu2 tu. Ada โœ” herba khas untuk buat muka jadi cantik Ada โœ” serbuk mutiara gred terbaik Bau fuhh wangi wooo. Macam facial foam . Banyak manfaatnya gais. . Kejap.. muka rasa bersisik ? Tulah dah lama tak scrub muka. Lepas tepek bedak sejuk ni, masa nak basuh rub muka pelan2 sebab sekarang ia dah jadi scrub pulak. Lepas basuh muka terus feeling licin bersih. Jom dapatkan PEARLICIOUS COLD POWDER BEDAK SEJUK MUTIARA DENGAN AKAR HERBA BURDOCK 25Gram -rm20 free pos ๐Ÿ’ . . #produkorganic #produknatural #jerawat #resdung #mukaberminyak #bedaksejukberubat #bedaksejukmurah #petuaoranglama #mukacantik #bedaksejukmoden #serbukmutiara #kulitcantik #bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc

Ha tu dia ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† Konsisten ok.
.
.
Snowy Body Lotion by Snowwhite Secret dirumus khas untuk kesan pencerahan yg lebih ketara dgn hanya satu sapuan shja. โŒ Melekit
โŒ Berminyak walaupun berpeluh ๐Ÿ’– PUTIH ๐Ÿ’– GEBU ๐Ÿ’– LICIN

KEBAIKAN SNOWY BODY LOTION : ๐Ÿ’Ÿ Mencerahkan kulit secara mendalam
๐Ÿ’Ÿ Melindungi kulit dari sinaran UV dengan SPF50
๐Ÿ’Ÿ Membersihkan pori2 dan memberi oksigen pada kulit
๐Ÿ’Ÿ Menegangkan kulit badan
๐Ÿ’Ÿ Menghilangka tompok2 hitam pada badan ๐Ÿ’Ÿ Melembapkan kulit yang kering
๐Ÿ’Ÿ Menjadikan kulit lebih sekata dan glowing
๐Ÿ’Ÿ Menyamaratakan tona kulit
.
.
#snowylotion #putihgebu #kulitcantik #losyenputih #lotionputih #kulitputih #snowybodylotion
#bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc #bukitjelutong #kgmelayusubang

Ha tu dia ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† Konsisten ok. . . Snowy Body Lotion by Snowwhite Secret dirumus khas untuk kesan pencerahan yg lebih ketara dgn hanya satu sapuan shja. โŒ Melekit โŒ Berminyak walaupun berpeluh ๐Ÿ’– PUTIH ๐Ÿ’– GEBU ๐Ÿ’– LICIN KEBAIKAN SNOWY BODY LOTION : ๐Ÿ’Ÿ Mencerahkan kulit secara mendalam ๐Ÿ’Ÿ Melindungi kulit dari sinaran UV dengan SPF50 ๐Ÿ’Ÿ Membersihkan pori2 dan memberi oksigen pada kulit ๐Ÿ’Ÿ Menegangkan kulit badan ๐Ÿ’Ÿ Menghilangka tompok2 hitam pada badan ๐Ÿ’Ÿ Melembapkan kulit yang kering ๐Ÿ’Ÿ Menjadikan kulit lebih sekata dan glowing ๐Ÿ’Ÿ Menyamaratakan tona kulit . . #snowylotion #putihgebu #kulitcantik #losyenputih #lotionputih #kulitputih #snowybodylotion #bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc #bukitjelutong #kgmelayusubang

Ha tu dia ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† Konsisten ok.
.
.
Snowy Body Lotion by Snowwhite Secret dirumus khas untuk kesan pencerahan yg lebih ketara dgn hanya satu sapuan shja. โŒ Melekit
โŒ Berminyak walaupun berpeluh ๐Ÿ’– PUTIH ๐Ÿ’– GEBU ๐Ÿ’– LICIN

KEBAIKAN SNOWY BODY LOTION : ๐Ÿ’Ÿ Mencerahkan kulit secara mendalam
๐Ÿ’Ÿ Melindungi kulit dari sinaran UV dengan SPF50
๐Ÿ’Ÿ Membersihkan pori2 dan memberi oksigen pada kulit
๐Ÿ’Ÿ Menegangkan kulit badan
๐Ÿ’Ÿ Menghilangka tompok2 hitam pada badan ๐Ÿ’Ÿ Melembapkan kulit yang kering
๐Ÿ’Ÿ Menjadikan kulit lebih sekata dan glowing
๐Ÿ’Ÿ Menyamaratakan tona kulit
.
.
#snowylotion #putihgebu #kulitcantik #losyenputih #lotionputih #kulitputih #snowybodylotion
#bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc #bukitjelutong #kgmelayusubang

Ha tu dia ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† Konsisten ok. . . Snowy Body Lotion by Snowwhite Secret dirumus khas untuk kesan pencerahan yg lebih ketara dgn hanya satu sapuan shja. โŒ Melekit โŒ Berminyak walaupun berpeluh ๐Ÿ’– PUTIH ๐Ÿ’– GEBU ๐Ÿ’– LICIN KEBAIKAN SNOWY BODY LOTION : ๐Ÿ’Ÿ Mencerahkan kulit secara mendalam ๐Ÿ’Ÿ Melindungi kulit dari sinaran UV dengan SPF50 ๐Ÿ’Ÿ Membersihkan pori2 dan memberi oksigen pada kulit ๐Ÿ’Ÿ Menegangkan kulit badan ๐Ÿ’Ÿ Menghilangka tompok2 hitam pada badan ๐Ÿ’Ÿ Melembapkan kulit yang kering ๐Ÿ’Ÿ Menjadikan kulit lebih sekata dan glowing ๐Ÿ’Ÿ Menyamaratakan tona kulit . . #snowylotion #putihgebu #kulitcantik #losyenputih #lotionputih #kulitputih #snowybodylotion #bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc #bukitjelutong #kgmelayusubang

Ha tu dia ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† Konsisten ok.
.
.
Snowy Body Lotion by Snowwhite Secret dirumus khas untuk kesan pencerahan yg lebih ketara dgn hanya satu sapuan shja. โŒ Melekit
โŒ Berminyak walaupun berpeluh ๐Ÿ’– PUTIH ๐Ÿ’– GEBU ๐Ÿ’– LICIN

KEBAIKAN SNOWY BODY LOTION : ๐Ÿ’Ÿ Mencerahkan kulit secara mendalam
๐Ÿ’Ÿ Melindungi kulit dari sinaran UV dengan SPF50
๐Ÿ’Ÿ Membersihkan pori2 dan memberi oksigen pada kulit
๐Ÿ’Ÿ Menegangkan kulit badan
๐Ÿ’Ÿ Menghilangka tompok2 hitam pada badan ๐Ÿ’Ÿ Melembapkan kulit yang kering
๐Ÿ’Ÿ Menjadikan kulit lebih sekata dan glowing
๐Ÿ’Ÿ Menyamaratakan tona kulit
.
.
#snowylotion #putihgebu #kulitcantik #losyenputih #lotionputih #kulitputih #snowybodylotion
#bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc #bukitjelutong #kgmelayusubang

Ha tu dia ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† Konsisten ok. . . Snowy Body Lotion by Snowwhite Secret dirumus khas untuk kesan pencerahan yg lebih ketara dgn hanya satu sapuan shja. โŒ Melekit โŒ Berminyak walaupun berpeluh ๐Ÿ’– PUTIH ๐Ÿ’– GEBU ๐Ÿ’– LICIN KEBAIKAN SNOWY BODY LOTION : ๐Ÿ’Ÿ Mencerahkan kulit secara mendalam ๐Ÿ’Ÿ Melindungi kulit dari sinaran UV dengan SPF50 ๐Ÿ’Ÿ Membersihkan pori2 dan memberi oksigen pada kulit ๐Ÿ’Ÿ Menegangkan kulit badan ๐Ÿ’Ÿ Menghilangka tompok2 hitam pada badan ๐Ÿ’Ÿ Melembapkan kulit yang kering ๐Ÿ’Ÿ Menjadikan kulit lebih sekata dan glowing ๐Ÿ’Ÿ Menyamaratakan tona kulit . . #snowylotion #putihgebu #kulitcantik #losyenputih #lotionputih #kulitputih #snowybodylotion #bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc #bukitjelutong #kgmelayusubang

Saya dan grup Pengakap 40  Petaling dari SMSSAAS Shah Alam adalah antara grup pertama yang pernah camping di #bukitcherakah ni pada tahun 1988. Malah kami dikhabarkan menjadi kumpulan pertama yang menjumpai terowong misteri yang kononnya digunakan masa zaman Jepun dulu. .
.
Dan setelah kali terakhir saya ke sini 24 tahun yg lalu, hari ni says bawa pula family saya untuk penutup #cuticutimalaysia kami. Memang penat.. walau tak teroka keseluruhan kawasan. But I do love jungle ๐ŸŒณ .
.
.
#tamanbotani #travelwithfamily

Saya dan grup Pengakap 40 Petaling dari SMSSAAS Shah Alam adalah antara grup pertama yang pernah camping di #bukitcherakah ni pada tahun 1988. Malah kami dikhabarkan menjadi kumpulan pertama yang menjumpai terowong misteri yang kononnya digunakan masa zaman Jepun dulu. . . Dan setelah kali terakhir saya ke sini 24 tahun yg lalu, hari ni says bawa pula family saya untuk penutup #cuticutimalaysia kami. Memang penat.. walau tak teroka keseluruhan kawasan. But I do love jungle ๐ŸŒณ . . . #tamanbotani #travelwithfamily

Looking for a nice handkerchief ๐Ÿ˜‰.
.
.
17 February 2018
.
.
.
#shotoniphone7 #byezvmizv

Looking for a nice handkerchief ๐Ÿ˜‰. . . 17 February 2018 . . . #shotoniphone7 #byezvmizv

ุตูŽู„ู‘ูŽู‰ ุงู„ู„ู‘ู‡ู ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ู‘ูŽุฏู ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฆ ุตูŽู„ู‘ูŽู‰ ุงู„ู„ู‘ู‡ู ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ู‘ูŽุฏู ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฆ ุตูŽู„ู‘ูŽู‰ ุงู„ู„ู‘ู‡ู ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ู‘ูŽุฏู ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฆ. ุงู„ู„ู‡ู… ุณู„ู…ู†ุง ุคุงู„ู…ุณู„ู…ูŠู† ู…ู† ุงูุงุช ุงู„ุฏู†ูŠุง ูˆุงู„ุงุฎุฑุฉ
Training load pagi tadi. Korang jangan bosan plak tengok kami hari-hari mendaki ๐Ÿ˜… cuaca boleh tahan panas ๐Ÿ˜Ž walaupun pagi๐Ÿ˜‚ 
#MisigunungTahan 
#Bukitcherakah

ุตูŽู„ู‘ูŽู‰ ุงู„ู„ู‘ู‡ู ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ู‘ูŽุฏู ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฆ ุตูŽู„ู‘ูŽู‰ ุงู„ู„ู‘ู‡ู ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ู‘ูŽุฏู ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฆ ุตูŽู„ู‘ูŽู‰ ุงู„ู„ู‘ู‡ู ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ู‘ูŽุฏู ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฆ. ุงู„ู„ู‡ู… ุณู„ู…ู†ุง ุคุงู„ู…ุณู„ู…ูŠู† ู…ู† ุงูุงุช ุงู„ุฏู†ูŠุง ูˆุงู„ุงุฎุฑุฉ Training load pagi tadi. Korang jangan bosan plak tengok kami hari-hari mendaki ๐Ÿ˜… cuaca boleh tahan panas ๐Ÿ˜Ž walaupun pagi๐Ÿ˜‚ #MisigunungTahan #Bukitcherakah

Gong Xi Fa Chai to all my Chinese friends. Bukit Cherakah with 214m & some other peoples called Bukit Botak done for todayโœ”๏ธ๐Ÿ’ช. Alhamdulillah.. #hiking #hikers #bukitcherakah #bukitbotak #gongxifacai #chinesenewyear #keepfit #keepstrong #mandarinorange #orange #prop

Gong Xi Fa Chai to all my Chinese friends. Bukit Cherakah with 214m & some other peoples called Bukit Botak done for todayโœ”๏ธ๐Ÿ’ช. Alhamdulillah.. #hiking #hikers #bukitcherakah #bukitbotak #gongxifacai #chinesenewyear #keepfit #keepstrong #mandarinorange #orange #prop

#INFO "980 keluarga bekas peneroka Bukit Cherakah Kuala Selangor menarik nafas lega apabila mendapat pembelaan daripada Kerajaan Negeri Selangor."
.
Dapatkan AKHBAR SelangorKini, Edisi 14 - 20 FEBRUARI 2018 di pasaran sekarang!
E-paper klik: http://ow.ly/VXpy30ipLWs
#selangorkini #akhbar #bukitcherakah #kualaselangor

#INFO "980 keluarga bekas peneroka Bukit Cherakah Kuala Selangor menarik nafas lega apabila mendapat pembelaan daripada Kerajaan Negeri Selangor." . Dapatkan AKHBAR SelangorKini, Edisi 14 - 20 FEBRUARI 2018 di pasaran sekarang! E-paper klik: http://ow.ly/VXpy30ipLWs #selangorkini #akhbar #bukitcherakah #kualaselangor

Hari ini di Taman Botani Negara Shah Alam #bukitcherakah #tamanbotanishahalam

Hari ini di Taman Botani Negara Shah Alam #bukitcherakah #tamanbotanishahalam

Bukit cerakah bukit botak puncak alam ๐Ÿ‘ข๐Ÿ‘ข๐Ÿ‘ข #bukitcherakah #puncakalam

Bukit cerakah bukit botak puncak alam ๐Ÿ‘ข๐Ÿ‘ข๐Ÿ‘ข #bukitcherakah #puncakalam

Cantik Cara Lama ? Apa salahnya.

Tepek bedak sejuk 
Tepek² sambil merawat
Tepek² kecut jerawat
Tepek² kulit muka makin halus

Ini bukan bedak sejuk biasa² gais yg kaler putih mak2 tepek malam2 dulu2 tu.
Ada โœ” herba khas untuk buat muka jadi cantik
Ada โœ” serbuk mutiara gred terbaik

Bau fuhh wangi wooo. Macam facial foam
.
Banyak manfaatnya gais. .
Kejap.. muka rasa bersisik ? Tulah dah lama tak scrub muka.

Lepas tepek bedak sejuk ni, masa nak basuh rub muka pelan2 sebab sekarang ia dah jadi scrub pulak.

Lepas basuh muka terus feeling licin bersih.

Jom dapatkan PEARLICIOUS COLD POWDER

BEDAK SEJUK MUTIARA DENGAN AKAR HERBA BURDOCK

25Gram -rm20 free pos ๐Ÿ’
.
.
#produkorganic #produknatural #jerawat #resdung #mukaberminyak
#bedaksejukberubat #bedaksejukmurah #petuaoranglama #mukacantik #bedaksejukmoden #serbukmutiara #kulitcantik
#bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc

Cantik Cara Lama ? Apa salahnya. Tepek bedak sejuk Tepekยฒ sambil merawat Tepekยฒ kecut jerawat Tepekยฒ kulit muka makin halus Ini bukan bedak sejuk biasaยฒ gais yg kaler putih mak2 tepek malam2 dulu2 tu. Ada โœ” herba khas untuk buat muka jadi cantik Ada โœ” serbuk mutiara gred terbaik Bau fuhh wangi wooo. Macam facial foam . Banyak manfaatnya gais. . Kejap.. muka rasa bersisik ? Tulah dah lama tak scrub muka. Lepas tepek bedak sejuk ni, masa nak basuh rub muka pelan2 sebab sekarang ia dah jadi scrub pulak. Lepas basuh muka terus feeling licin bersih. Jom dapatkan PEARLICIOUS COLD POWDER BEDAK SEJUK MUTIARA DENGAN AKAR HERBA BURDOCK 25Gram -rm20 free pos ๐Ÿ’ . . #produkorganic #produknatural #jerawat #resdung #mukaberminyak #bedaksejukberubat #bedaksejukmurah #petuaoranglama #mukacantik #bedaksejukmoden #serbukmutiara #kulitcantik #bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc

Cantik Cara Lama ? Apa salahnya.

Tepek bedak sejuk 
Tepek² sambil merawat
Tepek² kecut jerawat
Tepek² kulit muka makin halus

Ini bukan bedak sejuk biasa² gais yg kaler putih mak2 tepek malam2 dulu2 tu.
Ada โœ” herba khas untuk buat muka jadi cantik
Ada โœ” serbuk mutiara gred terbaik

Bau fuhh wangi wooo. Macam facial foam
.
Banyak manfaatnya gais. .
Kejap.. muka rasa bersisik ? Tulah dah lama tak scrub muka.

Lepas tepek bedak sejuk ni, masa nak basuh rub muka pelan2 sebab sekarang ia dah jadi scrub pulak.

Lepas basuh muka terus feeling licin bersih.

Jom dapatkan PEARLICIOUS COLD POWDER

BEDAK SEJUK MUTIARA DENGAN AKAR HERBA BURDOCK

25Gram -rm20 free pos ๐Ÿ’
.
.
#produkorganic #produknatural #jerawat #resdung #mukaberminyak
#bedaksejukberubat #bedaksejukmurah #petuaoranglama #mukacantik #bedaksejukmoden #serbukmutiara #kulitcantik
#bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc

Cantik Cara Lama ? Apa salahnya. Tepek bedak sejuk Tepekยฒ sambil merawat Tepekยฒ kecut jerawat Tepekยฒ kulit muka makin halus Ini bukan bedak sejuk biasaยฒ gais yg kaler putih mak2 tepek malam2 dulu2 tu. Ada โœ” herba khas untuk buat muka jadi cantik Ada โœ” serbuk mutiara gred terbaik Bau fuhh wangi wooo. Macam facial foam . Banyak manfaatnya gais. . Kejap.. muka rasa bersisik ? Tulah dah lama tak scrub muka. Lepas tepek bedak sejuk ni, masa nak basuh rub muka pelan2 sebab sekarang ia dah jadi scrub pulak. Lepas basuh muka terus feeling licin bersih. Jom dapatkan PEARLICIOUS COLD POWDER BEDAK SEJUK MUTIARA DENGAN AKAR HERBA BURDOCK 25Gram -rm20 free pos ๐Ÿ’ . . #produkorganic #produknatural #jerawat #resdung #mukaberminyak #bedaksejukberubat #bedaksejukmurah #petuaoranglama #mukacantik #bedaksejukmoden #serbukmutiara #kulitcantik #bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc

Cantik Cara Lama ? Apa salahnya.

Tepek bedak sejuk 
Tepek² sambil merawat
Tepek² kecut jerawat
Tepek² kulit muka makin halus

Ini bukan bedak sejuk biasa² gais yg kaler putih mak2 tepek malam2 dulu2 tu.
Ada โœ” herba khas untuk buat muka jadi cantik
Ada โœ” serbuk mutiara gred terbaik

Bau fuhh wangi wooo. Macam facial foam
.
Banyak manfaatnya gais. .
Kejap.. muka rasa bersisik ? Tulah dah lama tak scrub muka.

Lepas tepek bedak sejuk ni, masa nak basuh rub muka pelan2 sebab sekarang ia dah jadi scrub pulak.

Lepas basuh muka terus feeling licin bersih.

Jom dapatkan PEARLICIOUS COLD POWDER

BEDAK SEJUK MUTIARA DENGAN AKAR HERBA BURDOCK

25Gram -rm20 free pos ๐Ÿ’
.
.
#produkorganic #produknatural #jerawat #resdung #mukaberminyak
#bedaksejukberubat #bedaksejukmurah #petuaoranglama #mukacantik #bedaksejukmoden #serbukmutiara #kulitcantik
#bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc

Cantik Cara Lama ? Apa salahnya. Tepek bedak sejuk Tepekยฒ sambil merawat Tepekยฒ kecut jerawat Tepekยฒ kulit muka makin halus Ini bukan bedak sejuk biasaยฒ gais yg kaler putih mak2 tepek malam2 dulu2 tu. Ada โœ” herba khas untuk buat muka jadi cantik Ada โœ” serbuk mutiara gred terbaik Bau fuhh wangi wooo. Macam facial foam . Banyak manfaatnya gais. . Kejap.. muka rasa bersisik ? Tulah dah lama tak scrub muka. Lepas tepek bedak sejuk ni, masa nak basuh rub muka pelan2 sebab sekarang ia dah jadi scrub pulak. Lepas basuh muka terus feeling licin bersih. Jom dapatkan PEARLICIOUS COLD POWDER BEDAK SEJUK MUTIARA DENGAN AKAR HERBA BURDOCK 25Gram -rm20 free pos ๐Ÿ’ . . #produkorganic #produknatural #jerawat #resdung #mukaberminyak #bedaksejukberubat #bedaksejukmurah #petuaoranglama #mukacantik #bedaksejukmoden #serbukmutiara #kulitcantik #bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc

Cantik Cara Lama ? Apa salahnya.

Tepek bedak sejuk 
Tepek² sambil merawat
Tepek² kecut jerawat
Tepek² kulit muka makin halus

Ini bukan bedak sejuk biasa² gais yg kaler putih mak2 tepek malam2 dulu2 tu.
Ada โœ” herba khas untuk buat muka jadi cantik
Ada โœ” serbuk mutiara gred terbaik

Bau fuhh wangi wooo. Macam facial foam
.
Banyak manfaatnya gais. .
Kejap.. muka rasa bersisik ? Tulah dah lama tak scrub muka.

Lepas tepek bedak sejuk ni, masa nak basuh rub muka pelan2 sebab sekarang ia dah jadi scrub pulak.

Lepas basuh muka terus feeling licin bersih.

Jom dapatkan PEARLICIOUS COLD POWDER

BEDAK SEJUK MUTIARA DENGAN AKAR HERBA BURDOCK

25Gram -rm20 free pos ๐Ÿ’
.
.
#produkorganic #produknatural #jerawat #resdung #mukaberminyak
#bedaksejukberubat #bedaksejukmurah #petuaoranglama #mukacantik #bedaksejukmoden #serbukmutiara #kulitcantik
#bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc

Cantik Cara Lama ? Apa salahnya. Tepek bedak sejuk Tepekยฒ sambil merawat Tepekยฒ kecut jerawat Tepekยฒ kulit muka makin halus Ini bukan bedak sejuk biasaยฒ gais yg kaler putih mak2 tepek malam2 dulu2 tu. Ada โœ” herba khas untuk buat muka jadi cantik Ada โœ” serbuk mutiara gred terbaik Bau fuhh wangi wooo. Macam facial foam . Banyak manfaatnya gais. . Kejap.. muka rasa bersisik ? Tulah dah lama tak scrub muka. Lepas tepek bedak sejuk ni, masa nak basuh rub muka pelan2 sebab sekarang ia dah jadi scrub pulak. Lepas basuh muka terus feeling licin bersih. Jom dapatkan PEARLICIOUS COLD POWDER BEDAK SEJUK MUTIARA DENGAN AKAR HERBA BURDOCK 25Gram -rm20 free pos ๐Ÿ’ . . #produkorganic #produknatural #jerawat #resdung #mukaberminyak #bedaksejukberubat #bedaksejukmurah #petuaoranglama #mukacantik #bedaksejukmoden #serbukmutiara #kulitcantik #bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc

Cantik Cara Lama ? Apa salahnya.

Tepek bedak sejuk 
Tepek² sambil merawat
Tepek² kecut jerawat
Tepek² kulit muka makin halus

Ini bukan bedak sejuk biasa² gais yg kaler putih mak2 tepek malam2 dulu2 tu.
Ada โœ” herba khas untuk buat muka jadi cantik
Ada โœ” serbuk mutiara gred terbaik

Bau fuhh wangi wooo. Macam facial foam
.
Banyak manfaatnya gais. .
Kejap.. muka rasa bersisik ? Tulah dah lama tak scrub muka.

Lepas tepek bedak sejuk ni, masa nak basuh rub muka pelan2 sebab sekarang ia dah jadi scrub pulak.

Lepas basuh muka terus feeling licin bersih.

Jom dapatkan PEARLICIOUS COLD POWDER

BEDAK SEJUK MUTIARA DENGAN AKAR HERBA BURDOCK

25Gram -rm20 free pos ๐Ÿ’
.
.
#produkorganic #produknatural #jerawat #resdung #mukaberminyak
#bedaksejukberubat #bedaksejukmurah #petuaoranglama #mukacantik #bedaksejukmoden #serbukmutiara #kulitcantik
#bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc

Cantik Cara Lama ? Apa salahnya. Tepek bedak sejuk Tepekยฒ sambil merawat Tepekยฒ kecut jerawat Tepekยฒ kulit muka makin halus Ini bukan bedak sejuk biasaยฒ gais yg kaler putih mak2 tepek malam2 dulu2 tu. Ada โœ” herba khas untuk buat muka jadi cantik Ada โœ” serbuk mutiara gred terbaik Bau fuhh wangi wooo. Macam facial foam . Banyak manfaatnya gais. . Kejap.. muka rasa bersisik ? Tulah dah lama tak scrub muka. Lepas tepek bedak sejuk ni, masa nak basuh rub muka pelan2 sebab sekarang ia dah jadi scrub pulak. Lepas basuh muka terus feeling licin bersih. Jom dapatkan PEARLICIOUS COLD POWDER BEDAK SEJUK MUTIARA DENGAN AKAR HERBA BURDOCK 25Gram -rm20 free pos ๐Ÿ’ . . #produkorganic #produknatural #jerawat #resdung #mukaberminyak #bedaksejukberubat #bedaksejukmurah #petuaoranglama #mukacantik #bedaksejukmoden #serbukmutiara #kulitcantik #bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc

Cantik Cara Lama ? Apa salahnya.

Tepek bedak sejuk 
Tepek² sambil merawat
Tepek² kecut jerawat
Tepek² kulit muka makin halus

Ini bukan bedak sejuk biasa² gais yg kaler putih mak2 tepek malam2 dulu2 tu.
Ada โœ” herba khas untuk buat muka jadi cantik
Ada โœ” serbuk mutiara gred terbaik

Bau fuhh wangi wooo. Macam facial foam
.
Banyak manfaatnya gais. .
Kejap.. muka rasa bersisik ? Tulah dah lama tak scrub muka.

Lepas tepek bedak sejuk ni, masa nak basuh rub muka pelan2 sebab sekarang ia dah jadi scrub pulak.

Lepas basuh muka terus feeling licin bersih.

Jom dapatkan PEARLICIOUS COLD POWDER

BEDAK SEJUK MUTIARA DENGAN AKAR HERBA BURDOCK

25Gram -rm20 free pos ๐Ÿ’
.
.
#produkorganic #produknatural #jerawat #resdung #mukaberminyak
#bedaksejukberubat #bedaksejukmurah #petuaoranglama #mukacantik #bedaksejukmoden #serbukmutiara #kulitcantik
#bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc

Cantik Cara Lama ? Apa salahnya. Tepek bedak sejuk Tepekยฒ sambil merawat Tepekยฒ kecut jerawat Tepekยฒ kulit muka makin halus Ini bukan bedak sejuk biasaยฒ gais yg kaler putih mak2 tepek malam2 dulu2 tu. Ada โœ” herba khas untuk buat muka jadi cantik Ada โœ” serbuk mutiara gred terbaik Bau fuhh wangi wooo. Macam facial foam . Banyak manfaatnya gais. . Kejap.. muka rasa bersisik ? Tulah dah lama tak scrub muka. Lepas tepek bedak sejuk ni, masa nak basuh rub muka pelan2 sebab sekarang ia dah jadi scrub pulak. Lepas basuh muka terus feeling licin bersih. Jom dapatkan PEARLICIOUS COLD POWDER BEDAK SEJUK MUTIARA DENGAN AKAR HERBA BURDOCK 25Gram -rm20 free pos ๐Ÿ’ . . #produkorganic #produknatural #jerawat #resdung #mukaberminyak #bedaksejukberubat #bedaksejukmurah #petuaoranglama #mukacantik #bedaksejukmoden #serbukmutiara #kulitcantik #bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc

Lotion Body Snowy LAIN dari yang lain tau โค

Kan dah cakap Snowy body lotion boleh letak kat muka!!!!
.
.
Effects dia perghh.
Mmg glowing gilerr uolss!!
N lg 1 snowy body lotion nie bukan mcm lotion biasa tau, sebab snowy body lotion nie ada spf 50!!
Ha soo lepas nie tidak risau lg pada sinaran matahari ๐Ÿ˜œ
.
.
Rm29 jerr uolsss
Murah gila!!
.
.
Mmg terbaik la. Uolsss nak selfie tgn letak kat muke pun no probs yg mane selalu malu2 warna kulit muka dgn tangan berbeza tu
.
.

#snowylotion #putihgebu #kulitcantik #losyenputih #lotionputih #kulitputih #snowybodylotion
#bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc #bukitjelutong #kgmelayusubang

Lotion Body Snowy LAIN dari yang lain tau โค Kan dah cakap Snowy body lotion boleh letak kat muka!!!! . . Effects dia perghh. Mmg glowing gilerr uolss!! N lg 1 snowy body lotion nie bukan mcm lotion biasa tau, sebab snowy body lotion nie ada spf 50!! Ha soo lepas nie tidak risau lg pada sinaran matahari ๐Ÿ˜œ . . Rm29 jerr uolsss Murah gila!! . . Mmg terbaik la. Uolsss nak selfie tgn letak kat muke pun no probs yg mane selalu malu2 warna kulit muka dgn tangan berbeza tu . . #snowylotion #putihgebu #kulitcantik #losyenputih #lotionputih #kulitputih #snowybodylotion #bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc #bukitjelutong #kgmelayusubang

Seramai 980 keluarga bekas peneroka Bukit Cherakah di sini kini boleh menarik nafas lega apabila pampasan tunai berjumlah RM180,000 dan kediaman bernilai RM180,000 yang dijanjikan pemaju asal pada 1998 akhirnya berada dalam genggaman mereka.

Pengerusi Ahli Jawatankuasa Bertindak Rumah Terbengkalai Rancangan Tanah Revolusi Hijau Bukit Cherakah 2 dan 3, Omar Ali Basha, 66 tahun, berkata sinar penyelesaian bagi masalah berlarutan selama 20 tahun ini semakin kelihatan.
.
“Alhamdulillah apabila Kerajaan Negeri bertukar tangan, kita mengorak langkah mencari jalan penyelesaian dan pada 2015 saya dan rakan menyerahkan memorandum kepada Dato’ Menteri Besar yang ada hari ini untuk membantu kami.
.
“Akhirnya pemaju sekarang setuju mengambilalih projek terbengkalai ini dan kami amat berterima kasih kepada Dato’ Seri kerana beliau memang bersungguh-sungguh membantu menyelesaikan masalah ini dan sendiri kerap mengambil tahu bagaimana kemajuan isu ini,” katanya.

Beliau berkata demikian pada Majlis Menandatangani Perjanjian Pemilikan Rumah Antara Peserta Dengan Pemaju Paragon Pinnacle Sdn Bhd di Stadium Tertutup Kuala Selangor, di sini, hari ini.
.
11 FEBRUARI 2018 | ASRI SAPFIE
#kualaselangor #bukitcherakah

Seramai 980 keluarga bekas peneroka Bukit Cherakah di sini kini boleh menarik nafas lega apabila pampasan tunai berjumlah RM180,000 dan kediaman bernilai RM180,000 yang dijanjikan pemaju asal pada 1998 akhirnya berada dalam genggaman mereka. Pengerusi Ahli Jawatankuasa Bertindak Rumah Terbengkalai Rancangan Tanah Revolusi Hijau Bukit Cherakah 2 dan 3, Omar Ali Basha, 66 tahun, berkata sinar penyelesaian bagi masalah berlarutan selama 20 tahun ini semakin kelihatan. . โ€œAlhamdulillah apabila Kerajaan Negeri bertukar tangan, kita mengorak langkah mencari jalan penyelesaian dan pada 2015 saya dan rakan menyerahkan memorandum kepada Datoโ€™ Menteri Besar yang ada hari ini untuk membantu kami. . โ€œAkhirnya pemaju sekarang setuju mengambilalih projek terbengkalai ini dan kami amat berterima kasih kepada Datoโ€™ Seri kerana beliau memang bersungguh-sungguh membantu menyelesaikan masalah ini dan sendiri kerap mengambil tahu bagaimana kemajuan isu ini,โ€ katanya. Beliau berkata demikian pada Majlis Menandatangani Perjanjian Pemilikan Rumah Antara Peserta Dengan Pemaju Paragon Pinnacle Sdn Bhd di Stadium Tertutup Kuala Selangor, di sini, hari ini. . 11 FEBRUARI 2018 | ASRI SAPFIE #kualaselangor #bukitcherakah

Lotion Body Snowy LAIN dari yang lain tau โค

Kan dah cakap Snowy body lotion boleh letak kat muka!!!!
.
.
Effects dia perghh.
Mmg glowing gilerr uolss!!
N lg 1 snowy body lotion nie bukan mcm lotion biasa tau, sebab snowy body lotion nie ada spf 50!!
Ha soo lepas nie tidak risau lg pada sinaran matahari ๐Ÿ˜œ
.
.
Rm29 jerr uolsss
Murah gila!!
.
.
Mmg terbaik la. Uolsss nak selfie tgn letak kat muke pun no probs yg mane selalu malu2 warna kulit muka dgn tangan berbeza tu
.
.

#snowylotion #putihgebu #kulitcantik #losyenputih #lotionputih #kulitputih #snowybodylotion
#bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc #bukitjelutong #kgmelayusubang

Lotion Body Snowy LAIN dari yang lain tau โค Kan dah cakap Snowy body lotion boleh letak kat muka!!!! . . Effects dia perghh. Mmg glowing gilerr uolss!! N lg 1 snowy body lotion nie bukan mcm lotion biasa tau, sebab snowy body lotion nie ada spf 50!! Ha soo lepas nie tidak risau lg pada sinaran matahari ๐Ÿ˜œ . . Rm29 jerr uolsss Murah gila!! . . Mmg terbaik la. Uolsss nak selfie tgn letak kat muke pun no probs yg mane selalu malu2 warna kulit muka dgn tangan berbeza tu . . #snowylotion #putihgebu #kulitcantik #losyenputih #lotionputih #kulitputih #snowybodylotion #bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc #bukitjelutong #kgmelayusubang

Lotion Body Snowy LAIN dari yang lain tau โค

Kan dah cakap Snowy body lotion boleh letak kat muka!!!!
.
.
Effects dia perghh.
Mmg glowing gilerr uolss!!
N lg 1 snowy body lotion nie bukan mcm lotion biasa tau, sebab snowy body lotion nie ada spf 50!!
Ha soo lepas nie tidak risau lg pada sinaran matahari ๐Ÿ˜œ
.
.
Rm29 jerr uolsss
Murah gila!!
.
.
Mmg terbaik la. Uolsss nak selfie tgn letak kat muke pun no probs yg mane selalu malu2 warna kulit muka dgn tangan berbeza tu
.
.

#snowylotion #putihgebu #kulitcantik #losyenputih #lotionputih #kulitputih #snowybodylotion
#bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc #bukitjelutong #kgmelayusubang

Lotion Body Snowy LAIN dari yang lain tau โค Kan dah cakap Snowy body lotion boleh letak kat muka!!!! . . Effects dia perghh. Mmg glowing gilerr uolss!! N lg 1 snowy body lotion nie bukan mcm lotion biasa tau, sebab snowy body lotion nie ada spf 50!! Ha soo lepas nie tidak risau lg pada sinaran matahari ๐Ÿ˜œ . . Rm29 jerr uolsss Murah gila!! . . Mmg terbaik la. Uolsss nak selfie tgn letak kat muke pun no probs yg mane selalu malu2 warna kulit muka dgn tangan berbeza tu . . #snowylotion #putihgebu #kulitcantik #losyenputih #lotionputih #kulitputih #snowybodylotion #bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc #bukitjelutong #kgmelayusubang

Lotion Body Snowy LAIN dari yang lain tau โค

Kan dah cakap Snowy body lotion boleh letak kat muka!!!!
.
.
Effects dia perghh.
Mmg glowing gilerr uolss!!
N lg 1 snowy body lotion nie bukan mcm lotion biasa tau, sebab snowy body lotion nie ada spf 50!!
Ha soo lepas nie tidak risau lg pada sinaran matahari ๐Ÿ˜œ
.
.
Rm29 jerr uolsss
Murah gila!!
.
.
Mmg terbaik la. Uolsss nak selfie tgn letak kat muke pun no probs yg mane selalu malu2 warna kulit muka dgn tangan berbeza tu
.
.

#snowylotion #putihgebu #kulitcantik #losyenputih #lotionputih #kulitputih #snowybodylotion
#bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc #bukitjelutong #kgmelayusubang

Lotion Body Snowy LAIN dari yang lain tau โค Kan dah cakap Snowy body lotion boleh letak kat muka!!!! . . Effects dia perghh. Mmg glowing gilerr uolss!! N lg 1 snowy body lotion nie bukan mcm lotion biasa tau, sebab snowy body lotion nie ada spf 50!! Ha soo lepas nie tidak risau lg pada sinaran matahari ๐Ÿ˜œ . . Rm29 jerr uolsss Murah gila!! . . Mmg terbaik la. Uolsss nak selfie tgn letak kat muke pun no probs yg mane selalu malu2 warna kulit muka dgn tangan berbeza tu . . #snowylotion #putihgebu #kulitcantik #losyenputih #lotionputih #kulitputih #snowybodylotion #bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc #bukitjelutong #kgmelayusubang

Lotion Body Snowy LAIN dari yang lain tau โค

Kan dah cakap Snowy body lotion boleh letak kat muka!!!!
.
.
Effects dia perghh.
Mmg glowing gilerr uolss!!
N lg 1 snowy body lotion nie bukan mcm lotion biasa tau, sebab snowy body lotion nie ada spf 50!!
Ha soo lepas nie tidak risau lg pada sinaran matahari ๐Ÿ˜œ
.
.
Rm29 jerr uolsss
Murah gila!!
.
.
Mmg terbaik la. Uolsss nak selfie tgn letak kat muke pun no probs yg mane selalu malu2 warna kulit muka dgn tangan berbeza tu
.
.

#snowylotion #putihgebu #kulitcantik #losyenputih #lotionputih #kulitputih #snowybodylotion
#bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc #bukitjelutong #kgmelayusubang

Lotion Body Snowy LAIN dari yang lain tau โค Kan dah cakap Snowy body lotion boleh letak kat muka!!!! . . Effects dia perghh. Mmg glowing gilerr uolss!! N lg 1 snowy body lotion nie bukan mcm lotion biasa tau, sebab snowy body lotion nie ada spf 50!! Ha soo lepas nie tidak risau lg pada sinaran matahari ๐Ÿ˜œ . . Rm29 jerr uolsss Murah gila!! . . Mmg terbaik la. Uolsss nak selfie tgn letak kat muke pun no probs yg mane selalu malu2 warna kulit muka dgn tangan berbeza tu . . #snowylotion #putihgebu #kulitcantik #losyenputih #lotionputih #kulitputih #snowybodylotion #bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc #bukitjelutong #kgmelayusubang

Awesome x org laki pakai. 
Ha tu dia ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† Konsisten ok.
.
.
Snowy Body Lotion by Snowwhite Secret dirumus khas untuk kesan pencerahan yg lebih ketara dgn hanya satu sapuan shja. โŒ Melekit
โŒ Berminyak walaupun berpeluh ๐Ÿ’– PUTIH ๐Ÿ’– GEBU ๐Ÿ’– LICIN

KEBAIKAN SNOWY BODY LOTION : ๐Ÿ’Ÿ Mencerahkan kulit secara mendalam
๐Ÿ’Ÿ Melindungi kulit dari sinaran UV dengan SPF50
๐Ÿ’Ÿ Membersihkan pori2 dan memberi oksigen pada kulit
๐Ÿ’Ÿ Menegangkan kulit badan
๐Ÿ’Ÿ Menghilangka tompok2 hitam pada badan ๐Ÿ’Ÿ Melembapkan kulit yang kering
๐Ÿ’Ÿ Menjadikan kulit lebih sekata dan glowing
๐Ÿ’Ÿ Menyamaratakan tona kulit
.
.
#snowylotion #putihgebu #kulitcantik #losyenputih #lotionputih #kulitputih #snowybodylotion
#bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc #bukitjelutong #kgmelayusubang

Awesome x org laki pakai. Ha tu dia ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† Konsisten ok. . . Snowy Body Lotion by Snowwhite Secret dirumus khas untuk kesan pencerahan yg lebih ketara dgn hanya satu sapuan shja. โŒ Melekit โŒ Berminyak walaupun berpeluh ๐Ÿ’– PUTIH ๐Ÿ’– GEBU ๐Ÿ’– LICIN KEBAIKAN SNOWY BODY LOTION : ๐Ÿ’Ÿ Mencerahkan kulit secara mendalam ๐Ÿ’Ÿ Melindungi kulit dari sinaran UV dengan SPF50 ๐Ÿ’Ÿ Membersihkan pori2 dan memberi oksigen pada kulit ๐Ÿ’Ÿ Menegangkan kulit badan ๐Ÿ’Ÿ Menghilangka tompok2 hitam pada badan ๐Ÿ’Ÿ Melembapkan kulit yang kering ๐Ÿ’Ÿ Menjadikan kulit lebih sekata dan glowing ๐Ÿ’Ÿ Menyamaratakan tona kulit . . #snowylotion #putihgebu #kulitcantik #losyenputih #lotionputih #kulitputih #snowybodylotion #bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc #bukitjelutong #kgmelayusubang